Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korában kezd a...

Hány éves korában kezd a nőnek csökkeni a bőre rugalmassága?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyén függő. A genetikán, az életmódon, a környezeten, rengeteg mindenen múlik (Dohányzik-e, mit eszik, eleget alszik-e, mennyit van napon, mivel ápolja a bőrét, szült-e gyereket, mennyire szennyezett a levegő a lakóhelyén, stb.)
2009. aug. 20. 20:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért gondolom nem beszélhetünk olyan szélsőségekről, hogy valakinek már 13 évesen elkezd csökkenni és "lógni", a másiknak meg csak 35 éves korában? Átlagban kérdeztem.
2009. aug. 20. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
kb 25 évesen egy bemutatón hallottam ráncsimító gép de tényleg használ mert tényleg nem látszott úgy a ránc pedig én nem hiszek az ilyenekbe de ez használ
2009. aug. 20. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok... nekem 38 évesen kezdett látszani, mégpedig a gyerekszülés után, amikor hónapokig 2-3 órákat aludtam éjjel. Előtte 10-12 évvel fiatalabbnak néztek. Nem dohányzom, keveset napozok, nem szolizom, semmi extra kezeléssel nem bűvészkedem, csak testápoló.

Most kb. koromnál vagyok (40), csak agyilag vagyok fiatalabb :))

Ismerek olyan 18 évest is, akinek már problémát okozott a dolog, szenvedett egy csomót tőle lelkileg, meg mindenféle hókuszpókuszokra költötte a pénzét, de napi 1 doboz cigit szívott, heti 2szer szolizott, és ezekről nem is akart lemondani. Ismerek olyan 50-es nőt is, akin egy ráncot sem látni, bár kicsit töltött galamb típus (nem kövér), de fürdőruciban is nagyon jól mutat, pedig csoki barna.

Szóval elég változatos, de ha valakinek 13 évesen már gondja van ezzel, akkor az nagyon valószínűleg valamilyen betegségben szenved.

2009. aug. 20. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem 37 évesen kezdődött
2009. aug. 21. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:

én 24 vagyok, 5 éve dohányzom, de még nem ereszkedik semmise, és 18 SE néznek, mert folyton személyit kérnek ha cigit veszek.

hát ez van :D

2009. aug. 21. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!