Ha megérkeznek a Bulldozer processzorok a jelenlegi processzorok árai csökkeni fognak?
Figyelt kérdés
Érdemes megvárni a Bulldozer és útánna kb 1 hónapot ?2011. aug. 28. 14:45
3/11 anonim válasza:
Attól függ mennyibe fognak kerülni... egy 20000ftos jó lenne :D
4/11 anonim válasza:
utcsó
30 000 körül lesz a legolcsóbb
5/11 anonim válasza:
30k lesz a legolcsóbb, és így megy felfele, lesz 4-6-8 magos is.
6/11 anonim válasza:
Itt van egy kis táblázat, és némelyik mellett ott a körülbelüli ár is.
Magamnak már kinéztem egy 6magosat :)
7/11 Panda Péter válasza:
valószínűleg kialakul egy fincsi kis árverseny, de ha az emlékezetem nem csal, akkor az am3+ csak átmeneti foglalat lesz (vagyis csak egyetlen generációt fog kiszolgálni mint az lga1156 például, persze leszámítva a régi procikat, mert ugye azért visszafelé kompatibilis).
8/11 anonim válasza:
Az FX -es v mien foglalatba csak a Llanok mennek?
9/11 Panda Péter válasza:
igen, de az is csak átmeneti, úgy tudom azok a fusion APU-k, amik a bulldozer féle processzormagokat kapják, már más foglalatot fognak használni.
10/11 anonim válasza:
Októberre halasztották a Bulldozer CPU-k kiadását.Ahhoz képest, hogy júniusra időzítették Bulldozer CPU-k kiadását, és most már októberben jelennek, ez egy kicsit aggasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!