Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magyarországon mikor jelennek...

Magyarországon mikor jelennek mag az AMD FX Bulldozer processzorok?

Figyelt kérdés
Mennyibe fognak fájni?
2011. szept. 19. 19:28
 1/9 Panda Péter ***** válasza:
majd. talán október/november környékén. hogy mennyibe fog kerülni, nemtudni, kb a sandy bridge-hez lesz igazítva az ára.
2011. szept. 19. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt ígérgetik h jobb lesz a sandy bride-nél de még HT se lesz a Bulldozerekben...szerintem csak marketing
2011. szept. 20. 13:00
 3/9 Panda Péter ***** válasza:
100%
a ht intel szabadalom, így nem is elvárható hogy benne legyen. azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a ht nem minden esetben okoz gyorsulást, sőt, néha még lassul is tőle a rendszer. szóval ülj le, egyes.
2011. szept. 20. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Amerikában már előrendelhető..FX-8150 azt hiszem 258$ ami kb.60ezer.De nem néztem hogy áll a dollár.És hát ha minden jól megy akkor novemberbe már itt is kaphatóak lesznek.ha nem akkor jövőre.Vagy a Sandy Bridge-Ekkel fog jönni :)
2011. szept. 20. 14:07
 5/9 Panda Péter ***** válasza:
ami ugyan lehet hogy erősebb lesz, de a teljes platformot nézve jóval drágább, és abszolút felesleges (2500k elég szinte mindenre, játékra még sok is).
2011. szept. 20. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja mert aki processzor vesz az csak játékra veheti azt -.-'
2011. szept. 20. 15:28
 7/9 Panda Péter ***** válasza:

na mert neked mire kell? CAD-re? videóvágásra? virtualizálásra? tudományos számításokra? bocs, hogy egy kis általánosítást megengedek magamnak, de aki ide jár kérdezni az 99%-ban csak játszik a gépén.

OFF: az meg, hogy én nem csak játszok rajta, senkit sem érdekel.

2011. szept. 20. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
H amár annyira érdekel akkor 3Dimenziós modellezésre és animálásra, én nem mindegy hogy egy 2 vagy egy 8 magos proci dolgozik renderelés alatt...
2011. szept. 20. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem is jól fog jönni a 8 mag rendereléshez.
2011. okt. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!