Mi lesz/lehet a következő lépés? (bővebben lent)
édesanyám két műtét után adta fel. teljesen rendszertelen volt - és most is az- a ciklusa az én születésem óta. a második gyerek után mondták azt, hogy nem lehet terhes, most hárman vagyunk tesók. ő úgy döntött, hogy elvan így is. lehet a te problémádra sincs megoldás. anya mióta eldöntötte, hogy nem foglalkozik vele, sokkal nyugodtabb.
nem mondom, hogy kövesd, csak készülj fel arra a lehetőségre, hogy sokéves orvosi kezelés és hercehurca után kiderül, hogy nem lehet meggyógyítani.
Köszi a választ :) Az azért kiderült, hogy mi okozza nála a rendszertelen ciklust?
Én nem akarok orvosról orvosra menni, már így is sok, hogy ennyi helyen voltam....nem is zavarna különösebben engem sem, csak hát nem véletlen menstruálunk...nehogy később legyen ebből gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!