Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lesz/lehet a következő...

Mi lesz/lehet a következő lépés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
14hónapja levette a doki a spirálom és azóta 8x volt menstruációm. Ebből 4x norcoluttal. Voltam 3. és 21.napi hormonvizsgálaton - minden jó, pajzsmirigy - jó, koponyaröntgen - jó! Szerintem ez nem normális (32éves vagyok) és szeretném ha végre kiderítenék mi a bajom?! Voltam endodokinál is, meg nődokinál is...de azon agyalok, hogy dokit váltok. Szerintetek mit tudnak még tenni annak érdekében, hogy legyen újra normális ciklusom????
2012. dec. 6. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

édesanyám két műtét után adta fel. teljesen rendszertelen volt - és most is az- a ciklusa az én születésem óta. a második gyerek után mondták azt, hogy nem lehet terhes, most hárman vagyunk tesók. ő úgy döntött, hogy elvan így is. lehet a te problémádra sincs megoldás. anya mióta eldöntötte, hogy nem foglalkozik vele, sokkal nyugodtabb.

nem mondom, hogy kövesd, csak készülj fel arra a lehetőségre, hogy sokéves orvosi kezelés és hercehurca után kiderül, hogy nem lehet meggyógyítani.

2012. dec. 6. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :) Az azért kiderült, hogy mi okozza nála a rendszertelen ciklust?

Én nem akarok orvosról orvosra menni, már így is sok, hogy ennyi helyen voltam....nem is zavarna különösebben engem sem, csak hát nem véletlen menstruálunk...nehogy később legyen ebből gondom.

2012. dec. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!