Lányok! Ti hogy viselitek éjszaka a vérzést?
TAMPON! 18 éves vagyok,utáltam ezelőtt menzeszkor aludni,mert folyton féltem,hogy átázok,és az érzést is utáltam,mert ugye egész nap tampon volt benn,éjszaka meg a vacak betét:D használj tampont éjjel úgy,mintha nappal lenne.nagyobbat rakj be,és kelj fel 4 óránként éjjel,és cseréld ki.kényelmesebb,biztosabb.azért a bugyiba rakj be még egy tisztasági betétet,ha elcseppennél.ha belegondolsz, suli időben a legrosszabb esetben is csak 3szor kell felkelned,de legalább biztonságban vagy,és KÉNYELMES!érdemes kipróbálni!:)
18/L
"Kedves Levélíró!
Nem ajánlom a tampon éjszakai viselését (még ha a reklámok ezt sugallják is időnként). Éjjel több órán keresztül tárolja a vért a tampon, amiben baktériumok szaporodhatnak el, annak minden kellemetlen vagy veszélyes következményével. Egészségesebb betétet használni éjjelre.
Minden jót:"
én ugyanúgy cserélem 3-4 óránként éjjel,mint nappal,így nem lehet baj belőle.nem egész éjszakára hagyom benn,hanem felkelek,és kicserélem.kényelmesebb így aludni,még ha fel is kell kelnem 2szer 3szor:)
megintcsak 18/L
Éjszakai betét, ami kb.olyan mint egy pelenka de legalább nem aggódom hogy átázik:D
+egy rossz törölköző aláb meg korán kelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!