Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti hogy viselitek...

Lányok! Ti hogy viselitek éjszaka a vérzést?

Figyelt kérdés
Sajnos éjszaka szinte mindig átázok. Pedig szoktam cserélni a betétet, anyukám tanácsára már tisztasági betétet is behelyeztem de sajnos néha még így is átázok, kezd nagyon kiakasztani. Ha esetleg van valami "praktikátok" és megosztanátok velem annak örülnék. Köszönöm. És tampont egyenlőre még nem szeretnék használni.14/L
2012. dec. 3. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

TAMPON! 18 éves vagyok,utáltam ezelőtt menzeszkor aludni,mert folyton féltem,hogy átázok,és az érzést is utáltam,mert ugye egész nap tampon volt benn,éjszaka meg a vacak betét:D használj tampont éjjel úgy,mintha nappal lenne.nagyobbat rakj be,és kelj fel 4 óránként éjjel,és cseréld ki.kényelmesebb,biztosabb.azért a bugyiba rakj be még egy tisztasági betétet,ha elcseppennél.ha belegondolsz, suli időben a legrosszabb esetben is csak 3szor kell felkelned,de legalább biztonságban vagy,és KÉNYELMES!érdemes kipróbálni!:)

18/L

2012. dec. 5. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
ÉJJELRE NEM SZABAD TAMPONT HASZNÁLNI!!!!!!!
2012. dec. 6. 06:39
 13/16 anonim ***** válasza:
És miért nem szabad?
2012. dec. 6. 09:02
 14/16 anonim ***** válasza:

"Kedves Levélíró!

Nem ajánlom a tampon éjszakai viselését (még ha a reklámok ezt sugallják is időnként). Éjjel több órán keresztül tárolja a vért a tampon, amiben baktériumok szaporodhatnak el, annak minden kellemetlen vagy veszélyes következményével. Egészségesebb betétet használni éjjelre.

Minden jót:"

[link]

2012. dec. 6. 09:13
 15/16 anonim ***** válasza:

én ugyanúgy cserélem 3-4 óránként éjjel,mint nappal,így nem lehet baj belőle.nem egész éjszakára hagyom benn,hanem felkelek,és kicserélem.kényelmesebb így aludni,még ha fel is kell kelnem 2szer 3szor:)

megintcsak 18/L

2012. dec. 11. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Éjszakai betét, ami kb.olyan mint egy pelenka de legalább nem aggódom hogy átázik:D

+egy rossz törölköző aláb meg korán kelés

2016. ápr. 21. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!