Sajnos sokszor van, hogy babám éjszaka felébred és kb. 2 óra hosszat altatjuk, ez nagyon megvisel. Ti rosszul viselitek a kevés alvást?
szia, nekem 5 hónap után már végig aludta éjszkaát...Te babád miért kel?Éhes vagy csak úgy??Adsz már neki szilárdat enni??
Kérdésedre válaszolva...én megszoktam...ennyi...hétvégenként meg férjem kelt hozzá...most 2 éves kisfiúnk, ő most már 10 órát alszik végig, én kb 4-5 öt, már megszoktam h kelnem kellett.:)
Szia! Én is elég rosszul viselem az éjszakázásokat, föleg hosszútávon, kiegyensúlyozatlan és eléggé hangulatváltozós leszek. Egy kissé segített, hogy úgymond "fütyültem" az órára, vagy a házimunkára, s mikor a kicsi napközben aludt, én is próbáltam egyet szundítani vagy esetleg csak pihenni ( közben valami megnyugtató zenét is lehet hallgatni).
Próbáld ki te is, hidd el, a vasalatlan ruha holnap is megvár!
Egyetértek az utolsó válaszolóval, próbálj napközben aludni egy-egy órát, amikor a kicsi alszik.
Engem is sokszor kimerített a kevés alvás, ingerültebb voltam, stb. Inkább álljon egy kicsit a mosás-mosogatás, stb házimunka, mint hogy esetleg ne legyen elég türelmed a babához. Néha fél óra délutáni alvás is csodát tesz!
Kitartás!
Szia!
Engem is megvisel az éjszakai műszak, de megpróbálok nappal pihenni, ha nagyon fáradt vagyok. Néha 1 óra pihi is elég, próbáld meg Te is, ne a házimunkával foglalkozz, mint ahogy előttem már irták. A kislányom 3 hómapo, 1-szer kel éjszaka enni, viszont a nagyfiam - 6 éves - mióta megvan a pici, van hogy 3-4-szer ébred éjszaka. Szóval szörnyű néha este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!