Én egy 13 éves lány vagyok 165 cm magas vagyok és 53 kg. Szereintetek én dagadt vagyok vagy vékony? Vagy melyik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 20:12
1/13 anonim válasza:
kettő közt :) dagadtnak semmiképp sem mondható :)
2/13 anonim válasza:
Szia! 12 vagyok, 163cm 54kg.!
Tehát nem vagy dagadt, pont jó vagy! Sőt!
3/13 anonim válasza:
huhh, 13 évesen 165cm... de jó neked, én 163 vagyok és 21 éves...
amúgy pont jó vagy így, se nem dagadt, se nem vékony, hanem éppen normális, sőt elvileg kéne még plusz 1-2kg...
21/L
4/13 anonim válasza:
Én 175 cm vagyok,14/f vagyok,és 60-65 kiló körül mozgok.Csak testépítek,és így a bevitt kalórját az izomba építem,igy lassabban szedem fel a kilókat.
5/13 anonim válasza:
Az életkoromat leszámítva (25) pont ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem. És mindig piszkálnak hogy vékony vagyok. Egy kis hasam van csak. Szerintem pont jó súlyban vagy, ne akard hogy kilátszódjanak a csontjaid, az nem szép.
6/13 anonim válasza:
Ideális a súlyod
Úgyhogy súlyproblémával vagy annak hiányával fölösleges foglalkoznod, ráadásul 13 éves vagy. De ha még hízol,akkor is normál lesz a testsúlyod. Inkább a formákkal törődj!
7/13 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg pont jó a súlyod. Vagyis átlagos, aggodalomra semmi ok.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:)
2009. aug. 19. 11:05
10/13 anonim válasza:
én is ennyi vagyok, de végülis ez attol is függ, h mennyire vagy izmos...én pl osztályba szinte az össz fiut megverem szkanderba:)
de sztem ez a normális.az nem jo ha vki olyan sovány és gyenge, hogy még egy széket se bír megemelni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!