Én egy 176cm magas nő vagyok és 38-40 kg. Mondták már nekem, hogy nagyon vékony vagyok és ami szerintem jó, hogy ezzel én is tisztában vagyok. Lehet lelki probléma az oka? Tényleg anorexiás vagyok?
hanyas a bmi-d? Egy bizonyos bmi szint alatt esély van a meddőségre, erre vigyázz.
hány éves vagy?
amugy kettő te kitelne belőlem :D (jo, most amugy is ketten vagyunk, mert terhes vagyok).
ha jolerzed magad igy, akkor szerintem ne stresszelj emiatt, ha meg lelki problémád lesz miatta, akkor menj el orvoshoz, aki segit felszedni par kilót.
nem, nem vagy anorexias, azok azt hiszik, hogy koverek, és ok hanytatjak magukat (vagy keverem a bulemiaval?)
mindenesetre ha neked igy jó, es boldog vagy igy, és nincs belole fizikai problemad, nemhiszem, hogy oka lenne a lelki problemara
:)
ne aggódj emiatt
Jéééééézuuuuusoooom, mennyi?
Én 170cm vagyok és dupla annyi kilo mint te. Jó oké, én meg telt vagyok, mondjuk én meg nem tartom magam kövérnek, mert hiába soknak tünik kilóra, de nem folyok szét vagy ilyesmi xD Nem is hurkásodom, csak telt vagyok, kerekebb :]
Szerintem vizsgáltasd ki magad, mert ez igy nagyon nem normális. Lehet, hogy bérférged van vagy ilyesmi... Párom nővére kilora kb ennyi, de ő 155cm körül van... No de ő is úgy néz ki, hogy pálcika a lába, kicsi a teste és nagy feje van ahhoz képest, de a teste olyan mint egy 12 éves lányé (közben 24éves). Nem szép...
Irdatlanul sovány vagy. Szerintem ez nem esztétikus, de ha neked tetszik? Oké, a szépség részt letudtuk, de..
Az alultápláltságnak komoly következményei vannak. Itt nem az a kérdés hogy anorexiás vagy e vagy sem, hanem hogy szeretnél e teljes életet élni. Ha jól meggondoltad és igen a válaszod, akkor kezdj el többet enni aztán kezdj el sportolni (úszni, például), hogy egy kicsit erősödjön az szív, gerinc és egyéb izomzatod, illetve a csontjaid.
Ha tényleg nem megy magadtól akkor keresd fel az orvosodat, de én melegen ajánlom hogy még a közeljövőben menj el hozzá és vizsgáltasd ki magad, hogy minden rendben van e.
Ez iszonyú kevés! Én 180 cm és 78 kg vagyok, és nem vagyok kövér! A te testmagasságodhoz szerintem minimum 65 kg kellene.
Anorexiás akkor vagy, ha szándékosan nem eszel, és kövérnek látod magad.
Szerintem menj el egy orvoshoz, mert ez tutira nem normális, és akár bele is halhatsz.
Étvágytalanságra nagyon jó a folsav!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!