Én egy 176cm magas nő vagyok és 38-40 kg. Mondták már nekem, hogy nagyon vékony vagyok és ami szerintem jó, hogy ezzel én is tisztában vagyok. Lehet lelki probléma az oka? Tényleg anorexiás vagyok?
Jól érzed magad a bőrödben? Nem vagy fáradékony? Nincsenek néha gyengeségi rohamaid, vagy nem gyorsul be a szívverésed? Meg vagy elégedve a külsőddel? Tetszel másoknak? Ha ezekre válaszolsz, megtudod, hogy van-e valami bajod. Ha jól érzed így magad, nem akarsz fogyni, és nincsenek fizikai problémáid, akkor nagy baj nem lehet. Tény, hogy általában egészségesebbnek tartják, ha valaki ezzel a magassággal legalább 50-60 kiló, de azért ez nem törvény.
Ezt az üzenetet kiemelném mert hasznos kérdések vannak számomra benne.
1 kérdés: Nem érzem magam jól a bőrömben!
2 kérdés: Igen fáradékony vagyok nagyon. Naponta meg tudnék inni 2 liter kávét is de azzal csak szaporítanám a bajt.
3 kérdés: Rendszeresen rám jön a gyengeség, vérnyomásom sokszor alig van (80/60-as vérnyomás). Az előző dokim erre annyit mondott igyak több kávét. Az alacsony vérnyomás mellett hol gyors a szívverésem hol lassú.
4 kérdés: Nem vagyok egyáltalán megelégedve a külsőmmel.
5 kérdés: A páromnak így is tetszek, de sokszor mondja, hogy hízzak. Szerencsére vele meg tudom beszélni ezt a problémám és amióta kiderült azóta sokat segít nekem.
Ahhogy előző kommentemben írtam a probléma kiderült, már csak arra kell rájönni mikor kezdődött, mennyire komoly és hogyan lehet segíteni ezen. Annyi sajnos nem elég, hogy eszek. Ezt egy kicsit más oldalról is kell orvosolni. Egyébként a vasam nagyon magas. Ötleteket kérdéseket várom. Köszönöm mindenki érdeklődését és segítségét.
Mindenképpen orvost kérdezz meg, hogy milyen diétát javasol.
És óvatosan, tervszerűen kell növelned az étkezéseket, nehogy megutáld és kihányd az egészet.
Jelenleg az élet szélén libegsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!