Milyen tampon a megfelelő kezdőknek?
A minit abban az esetben ajánlott kezdőknek, ha az a kezdés 14 év alatt van. Mivel, hogy ebben a korban még nagyjából azért és remélhetőleg szűz a lányok többsége. Nem tudom, te az vagy-e, vagy sem, de szerintem 17 évesen nyugodt szívvel használhatod a normál tampont is. Vagy minit, de akkor sűrűbben kell cserélni, mivel az valóban keveset bír.
Én az ob silk touch-os változatát használom, az első napokra a normált, az utolsókra pedig a light days változatát. Azért szeretem a silk touch-osat, mert könnyebben felcsúszik. Illetve van már egy továbbfejlesztett változata, ami Lactobacillust is tartalmaz, ami egyfajta védelmet is biztosít a hüvelyflórának. Ennek opti balance a neve. És ez is silk touch-os.
Na éppen ezért gondoltam, hogy nem minit kéne venni, hanem normált. Nem látom sok értelmét, hogy óránként rohangáljak cserélni.:/
Köszönöm a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!