Ez normális az anyukámtól?
12 évesen jött meg és az elején az anyukám mindig betéteket vett de én utáltam!!!! mindegyik nadrágomnál látszott h ott van......
mindig is nagyon idegesített, hogy folyton nedvesnek érzem magam ....
egy fél év múlva kipróbáltam a tampont és onnantól kezdve azt használtam ..
(az anyukám szeret kutatni a szobámban és észrevette a tamponokat a fiókomban :/ )
és onnantól kezdve nem vett és nem is adott pénzt ezekre, de nem tudom h miért
szerintetek?
13/L
De ő mindig betétet használ(t) és irtózott a tampontól...
nem igazán nyitott ezekre a dolgokra....
és....ez nekem egy eléggé "ciki" téma..
nem vagyok vele olyan viszonyban, h ezt komolyabban megbeszéljük..és nem is merek rákérdezni :/
Márpedig itt a megoldás az, hogy kérsz tőle pénzt betétre. Aztán tampont veszel. Ha nem annyira bensőséges a kapcsolatotok, akkor úgyse fogja tudni. Az meg milyen dolog már, hogy kutakodik a holmijaid között? Ha ez a veszély fennáll, akkor rejtsd el, a tampon nem olyan nagy, hogy ne lehetne eldugni.
Ha édesanyád nagyon régimódi vágású, lehet, hogy nem is tudja, hogy mire való a tampon.
Én meg így látatlanban is haragszom anyukádra, mert a prüdériája nálad komoly gondot okozhat! A menstruáció természetes dolog, nem kell ezen semmit sem szégyellni. És nem is olyan magánügy nők között, mint a nemi élet.
Egy 13 éves lány meg még abszolút támogatásra és segítségre szorulna ebben a témában, kitől mástól, ha nem az anyukájától...
Abban sajnos van igazság, hogy a tampon egyáltalán nem egészséges, de ezt meg kellene beszélnetek. Nem kellemes a menzesz senkinek, de meg lehet és meg is kell szokni minden lánynak. Inkább egy kis kellemetlenség, mint az egészséged és a nőgyógyászhoz futkosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!