Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha a "melleim"...

Mit csináljak, ha a "melleim" szinte teljesen tönkreteszik az életem?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok.

Elnézést a rossz kategóriáért, de reménykedtem, hogy itt kaphatok normális választ.

Étkezési zavarokkal küzdök 2 éve. Az egészet a körte alkatom váltotta ki. Kis mell, nagy fenék.

Járok pszichológushoz, de egyszerűen nem bírom elviselni, hogy alig vannak melleim.

Tudom, ez nem kéne, hogy ekkora tragédia legyen, és nem mondanám magam felszínesnek, hogy csak a külsőm érdekeljen, de a melleim..egyszerűen rosszul vagyok tőlük. Nem merek egész alakos tükörbe nézni, félek az egésztől, és komolyan, tönkretesz.

Lassan 2 éve együtt vagyok a barátommal, és rengeteget sírok érte, hogy ő a világ legédesebb, legszeretnivalóbb férfija, erre kicseszett vele annyira a sors, hogy beleszeretett egy kis mellű nőbe. Nem is merek levetkőzni előtte, pedig én tényleg imádom, és bízom benne, de egyszerűen rettegek attól, hogy kiábrándulna belőlem a melleim miatt. Két lány van összesen a 18-ból az egész osztályban, akinek kis melle van rajtam kívül, szóval naponta látom, hogy mivel nem áldott meg engem a sors, ugyanis mindenki mélyen dekoltált pólóba jár, én meg folyamatosan bő pulóverben vagyok, és nem merek semmi olyan ruhadarabban lenni, amiben látszana az alakom.

41 kilósan úgy döntöttem, hogy megpróbálok hízni egy kicsit, hátha elérek vele valamit, bár rettegtem az egésztől, de most még is itt ülök 46 kilósan ugyanakkora mellekkel.

Most már tényleg nem tudom, hogy mit csináljak.

Én próbálkoztam, esküszöm. Fogat összeszorítva álltam a tükör előtt órákig meztelenül, és folyamatosan azt mondogattam, hogy "szép a kis mell, szép a kis mell" de egyszerűen nem bírtam elpusztítani a kisördögöt, ami állandóan azt mondogatta, hogy "szép, mi? most képzeld el ezt nagyobban."

Gyűlölöm ezt, és nem értem, hogy miért fogom fel ezt ekkora tragédiának, de nem bírom elviselni, akárhogyan is próbálkozom, még mindig gyakran sírva alszom el.

Mit tegyek? Elnézést a kisregényért.

2012. nov. 28. 19:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem a melle méretén múlik egy lány szépsége! A legfontosabb az arc! Ha az szép, akkor az egész lány szép tetőtől talpig! :) Nekem egyetlen kikötésem van, legyen minden természetes egy lányon!
2012. nov. 29. 06:57
 22/23 anonim ***** válasza:
41%

Előre is bocsánat,hogy ide írok.Az én bajom az,hogy most kezdtek el nőni a melleim kb egy éve.Csigalassúsággal....és annyira kicsik,hogy még csak nem is tölti meg a melltartót,nincsen dekoltázsom és a mellkas csontom jobban kiáll mint a mellem.Meg olyan mintha a mellem kifelé nőne. Előről semmi gond de oldalra kiáll picit a bimbóm.És a bimbóm a hónaljam alatt van.Ha majd jobban megnő akkor nem lesz ilyen?Mert egy-két felsőbe baromi hülyén néz ki.Ma volt az,hogy totál kétségbeestem,hogy nekem sose lesznek szép melleim.

14/l (későn érő)

2012. nov. 29. 21:02
 23/23 anonim ***** válasza:
én megértelek, nekem sincs semmi mellem, ezért nem is akarok összejönni senkivel, mert úgysem mernék levetkőzni előtte. most fenékre gyúrok, hogy legalább az legyen, és mikor már épphogy megbékélnék a mellemmel (vagyis annak a hiányával) mindig meglátok egy bögyös macát és újra nincs önbizalmam. nem tudom,mit csináljak, én már annak is örülnék, ha 75/A-s mellem lehetne. Lehet, hogy megműttetem magam, de előtte még megpróbálom magas hormontartalmú fogamzásgátlóval megnövelni. Tudom ,milyen rosszul érzed magad emiatt.:(
2012. dec. 1. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!