En vagyok a vilagon az egyetlen akinel ennyire rendszertelen a mensije evek ota? Allando visszatero barnazas stb? Lassan megorulok tole. Hogy lesz igy babam? 21L
Soha eletemben nem volt meg rendszeresen. Akadt, hogy 2-3 honapig rendesen megjott. Volt, hogy abszolut semmi. Aztan mostansag, ha megis jon igen keves van viszont szinte 2 heyente rendszeresen barnazok... Kikeszulok lassan. Foleg azert mert babat szeretnek es lassan fel eve probalkozunk a parommal de semmi. Igy viszont meg csak szamolgatni sem tudok, hogy kb mikor lehet peteeresem. Na meg, ha megis sikerulne mit mondanek a dokinak mikor volt meg utoljara? Kezdek bedilizni... :/ es barhol barmit kutatok olvasok meg csak nem is latok senkit, akinek lenne hasonlo tapasztalata...
Megkerdeztem egy nodokit aki szerint nincs miert aggodnom... Nem tudom mivan vele vagy mi lesz de lassan kikeszulok ettol.
Dehogy te vagy az egyetlen. Rengeteg nő küzd ezzel. Nekem régebben félévente egyszer volt vérzésem, most kb. 2 havonta jön meg.
De az elég gáz, hogy az orvos nem foglalkozik vele. Ki kell vizsgálni és kezelni, ezer oka lehet.
igen,mind a 3.5milliard nobol te vagy az egyetlen! gratulalunk az orvoscsapatommal
remelem tudtam segiteni!
udvozlettel Dr Sarlatán Britniszpirsz
utolsó: van már gyereked?
Csak mert nekem is ezt mondták és akkor derült ki a hormon betegség amkikor nem tudtam teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!