Mitől lehet hogy ilyen rendszertlen lett?
Figyelt kérdés
Már 11 éves korom óta menstruálok, 1,5 éve van barátom mielőtt nem volt ilyen komoly kapcsolatom nem késett egyszer sem a menstruációm.. egy ideje meg már össze vissza jön meg :( kezdek aggódni :( van hogy 26 napra ,28 napra, 32 napra, 35 napra jön meg... de most még mindig nem jött meg pedig ez már a 35. nap.. komoly a baj? ha lehet normális válaszokat kérnék !2012. okt. 11. 18:55
1/2 A kérdező kommentje:
19/L
2012. okt. 11. 18:57
2/2 anonim válasza:
Szia!
Hasonló cipőben járok.Én tavaly november óta nem szedek fogamzásgátlót,az első 3 hónapba megjött rendesen,aztán kimaradt 1-2 hónapot.Utoljára júniusban jött meg,szeptemberig semmi,Elmentem dokihoz,Felírt Clostilbegitet,amitől sok cisztám nőtt,kórházba kerültem,azt hittem végem.Mai napig nem értem mi a baj,úgy gondolom hormonvizsgálat nélkül nem írhatott volna fel ilyen veszélyes gyógyszert.2hete megjött.Kíváncsi leszek a következő megjön-e.S egyátalán teherbe eshetem-e.Szerintem lehet stressz,nekem is valszínű amiatt nem jött meg.Várj türelemmel,s tanácsom:Semmiféle hormont ne szedj be azért ,hogy megjöjjön!!!!!!!!!!!Engem tönkretett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!