Az a problémám van a puncimmal, hogy nem vagyok vele megelégedve! Kinek ilyen még a puncija?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok még szűz és a puncim iylen "kocka alakú" alul és nem szép "v" alakú bár van amikor eléggé tűrhető de néha kilógnak a kisajkaim is amik miatt teljesen konca alakú lesz és annyira szomorú vagyok tőle!! ez kinek fog tetszeni? és mikor? mert sztem ettől egy fiú elfut kínjában vagy nem?:( még kinek iylen? ez normális? miért nem lehet normális puncim? és a kisajkaim is ráncosak és ettől szomorú vagyok!:/2012. nov. 18. 12:00
21/25 anonim válasza:
Utolsó: Te érted a magyar nyelvet? Ezt írta: néznék ki
22/25 A kérdező kommentje:
neem dehogyis:D Az kéne még így sem vagyok megelégedve a kinézetemmel nem hogy még fénykéezgessem..se mellem és még nem is tetszem magamnak, minimálisan sem..szal..:/:)nem nem fényképezgetem magam meztelenül
2012. dec. 7. 20:12
23/25 A kérdező kommentje:
vagyis nem a fejemre gondolok itt hanem a lennebbi részekre
2012. dec. 7. 20:13
24/25 anonim válasza:
19:23 vagyok. nyugi majd fogsz találni egy olyan fiút akinek úgy tetszel ahogy vagy :) én sem szeretem a testem, semmi nem tetszik magamon de az ő szemében látom hogy neki nagyon :) én is nagyon féltem hogy mit fog majd szólni ha lesz egy komoly barátom de megtaláltam őt *-* :)
25/25 A kérdező kommentje:
és az előző barátaid mit szóltak hozzá? de mondjuk nekem a fő gondom a puncimmal h nem iylen egyenesen megy hanem alul nézve "kockásan" lehet h nagyon a nagyajkaim és ezért? vagy én nem is tudom de ajajj de félek bárkinek is megmutatni(úgyértem barátom..)ezért nagyon félek az együttléttől:/
2012. dec. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!