Az a problémám van a puncimmal, hogy nem vagyok vele megelégedve! Kinek ilyen még a puncija?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok még szűz és a puncim iylen "kocka alakú" alul és nem szép "v" alakú bár van amikor eléggé tűrhető de néha kilógnak a kisajkaim is amik miatt teljesen konca alakú lesz és annyira szomorú vagyok tőle!! ez kinek fog tetszeni? és mikor? mert sztem ettől egy fiú elfut kínjában vagy nem?:( még kinek iylen? ez normális? miért nem lehet normális puncim? és a kisajkaim is ráncosak és ettől szomorú vagyok!:/2012. nov. 18. 12:00
11/25 anonim válasza:
Ja és ez a néha kilóg dolog semmi van akinek a csiklója is kilóg nem csak a kisjkak, az egész olyan mintha ki lenne fordulva, szóval nincs okod aggodalomra.
12/25 anonim válasza:
13/25 A kérdező kommentje:
10 sokszor h csak egy kcisit "kockásabb" de azért az 14 amikor néha nagyon elengedi magát a hülye xd és a 21 amikor néha kcisit kilóg a kisajkam!:(:/de am h ha én pont válogatós fiút fogok ki magamnak? és eldob miatta?:(( és midnekinek ráncos?:/de nekem mondjuk kcisit sötétebb a kisajkam mint a bőrszínem..és korábbi kérdésemből kiderült h kicsit mirigyes vagy mi!:/:(
2012. nov. 20. 17:00
14/25 anonim válasza:
Ne aggódj már miatta, ez már szőrszál ahsogatás, ha szeret valaki azért nem fog szakítani veled mert sötéebb vagy mert néha kilóg néha nem. A legtöbb nőnek pont ilyen mint elírtad, picit ráncos, nagyon soknak sötétebb és mindenkinek vannak oylan mirigyek nyugi. Ilyen a női nemi szerv és kész. Felesleges ilyeneken aggódnod.
15/25 A kérdező kommentje:
neked is ilyen?
2012. nov. 20. 21:12
16/25 A kérdező kommentje:
de amit itt kaptam linket tényleg ennyi féle van meg midnen? arra lennék kíváncsi akinek ahogy mondjátok saláta annak h néz ki a férje miylen az élete..
2012. nov. 20. 21:13
17/25 anonim válasza:
Van egy módszer. Ha az "ly"-t leírod százszor helyes sorrendben, akkor másnaptól a tiéd lesz a legszebb a világon.
18/25 anonim válasza:
nekem saláta és a barátom imádja. teljesen normális emberek vagyunk nehogy már az legyen a fejedben hogy akinek "csúnya" a puncija annak nem lehet helyes pasija .. butaság. ha szeret akkor úgy szeret ahogy vagy. ezt tapasztalatból mondom mert én is nagyon féltem hogy nem fog neki tetszeni és kidob de legnagyobb meglepetésemre ő az a fajta akinek ez jobban tetszik mint pl a baba :)
19/25 A kérdező kommentje:
decuki*.* csak pl én másképp néznék ki egy meztelen képen mint pl azoknak akiknek szép a puncijuk!:/:)
2012. nov. 30. 21:59
20/25 anonim válasza:
mi az hogy máshogy nézel ki egy képen? Fotózgatod magad meztelenül??? Ha igen nem túl jó ötlet, nehogy illetéktelen kezelbe kerüljön.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!