Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan hogy egy lánynak...

Van olyan hogy egy lánynak nem lesz formás a melle?

Figyelt kérdés

Nem formásodik neki? Van egy-pár 15-16 éves akiknek tiszta formás kerek mellük van:

[link]

Ilyenre gondoltam, ami ilyen formás kerek cici, fent is van: D Nem tudom megfogalmazni.

Egyém, és sok kortásamé/van akijé felnőtt korában is ilyen egyébként is:

[link]

Ilyesmi lapos, ami nem kerekedik, hanem csak van egy fajta körformája.

Mitől függ, hogy kinek milyen?

[link]

pl:neki sem lett olyan mint a legfelsőjé

2012. nov. 10. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Push-up. Minden nagyobb mell így néz ki, ha egy melltartóval felnyomják a nyakukig.

Amúgy meg genetika...

2012. nov. 11. 09:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Egyébként a 17 éves csaj tipiskus az aki 'minnél csinosabb legyek 5 kiló smink-->ezek szerint akkor már Push Up melltartó' és mindenkinek a szeme fénye, mert gyönyörűséges, de közben 'csal' mert 6 kiló alapozóval még a világ rondája is szép, push uppal meg minden lány melle gyönyörű-->legalábbis akinek van.

Utolsóelőtti:Köszi de nekem nem kellenének ilyen vackok,adom önmagam, mivel mindenki más foglalt;):)

2012. nov. 11. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!