Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan hogy egy lánynak...

Van olyan hogy egy lánynak nem lesz formás a melle?

Figyelt kérdés

Nem formásodik neki? Van egy-pár 15-16 éves akiknek tiszta formás kerek mellük van:

[link]

Ilyenre gondoltam, ami ilyen formás kerek cici, fent is van: D Nem tudom megfogalmazni.

Egyém, és sok kortásamé/van akijé felnőtt korában is ilyen egyébként is:

[link]

Ilyesmi lapos, ami nem kerekedik, hanem csak van egy fajta körformája.

Mitől függ, hogy kinek milyen?

[link]

pl:neki sem lett olyan mint a legfelsőjé

2012. nov. 10. 22:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

*akié.

Bocsi: D

2012. nov. 10. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt úgy hívják: SZILIKON.

Egy természetes mell SOHA nem fog így kinézni. Ugyanis a mell alapból nem gömb alakú, mint a szilikon...

Ami a második és harmadik képen van, azok teljesen normálisak.

2012. nov. 10. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha csak a képekről beszélünk akkor azt mondhatom, hogy a felső képen van egy jó kis push-up , photoshop meg a 15 évhez képes még plusz 10 év. Felnőttkorra minden 15 éves cici megváltozik.
2012. nov. 10. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
az első nem is egy igazi mell! esetleg attól lesz még formátlanabb és lógósabb, ha valaki hirtelen lefogy. De a második szerintem teljesen normális ilyen kisebb méretnél..
2012. nov. 10. 22:55
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

De pl:Van olyan 15 éves évfolyamtársam, és van egy 17 éves 'ismerősöm' akiknek tényleg olyasmi a mellük mint a felsőnek, olyan szép gömbölyű. Akkor az Push-up-tól csak?

2012. nov. 10. 23:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezt onnan láttam természetesen, hogy ujjatlan volt rajtuk, és látszott a kerek formája a mellének, hogy mikor befejeződik a ruha, még abból is kicsit kint van a kerek melle.
2012. nov. 10. 23:18
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

a ruhába ilyen melle volt. A képen látható lány az lehet műtette a mellét, ettől ilyen, de egy 17 éves kiscsaj még nem műtethei,ha kiskorú.

2012. nov. 10. 23:23
 8/12 anonim ***** válasza:
ez genetika, hogy kienk miylen formájú és mekkora. de a nagyon kerek tényleg csak a push up-tól van, vagy szilikon.
2012. nov. 10. 23:49
 9/12 A kérdező kommentje:
akkor valószínű a lánynak lehetséges, hogy Push-Up volt.
2012. nov. 11. 00:32
 10/12 anonim ***** válasza:
biztos, bármelyik ruha boltban hozzá jutsz.
2012. nov. 11. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!