Tegnap óta nagyon viszket a hüvelybemenetnél, de nőgyógyászhoz csak jövő7en tudok menni. Vettem canesten combit, elkezdjem használni?
csak olyan válaszoljon, aki ért hozzá!
Gombára gyanakszom, gondolom csak rosszabb, ha jövő7ig várok a kezeléssel.
Én nem várnék a fertőzéssel, hanem mennék egyből. Mert csak további kellemetlenségeid lesznek.
Az a baj, hogy többféle hüvelygomba van, nemcsak candida. Sőt, bakteriális fertőzés is okozhat hasonló tüneteket, mint a gomba. A Canesten pedig csak a candida gombára jó. Ha neked nem candida gomba által okozott fertőzésed van, vagy nem csak az, hanem másik gomba is van a candida mellett, esetleg bakteriális fertőzésed van, akkor nem fog vagy csak részben fog használni a Canesten.
Ha pedig nekiállsz látatlanban kezelni magad, akkor pedig mire jövő héten eljutsz a nőgyógyászatra és kenetet vennének, hogy tenyésztést csináljanak, hogy megtudják milyen kórokozó által okozott fertőzésed van, akkor pedig a Canesten befolyásolni fogja az eredményt.
Szóval én mennék egyből, megoldanám valahogy. Ha fertőzésed van, sürgős esetnek számít, nem kell időpont, sem beutaló.
a fahéj latin neve: pinus vacarandus ... persze, hogy elmulasztja :)
viccen kívül: a fahéj talán tüneti kezelés lehet, mivel csípett némileg érzéketlenebbek lettek az idegvégződések, ezért nem viszket ... bár a természet csodákra képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!