Holnap megyek először nőgyógyászhoz?
Van valami "szabály" amit tudni kell ? Vagy akármi amire legyek felkészülve...stb?
Bármi tanács ami eszetekbe jut szívesen olvasom.
Jó szoknyába menni, elég csak akkor felfedni az alsó testrészünket neki, amikor már felfeküdtél a vizsgálóágyra.
Mond meg neki is , hogy most vagy először ilyen vizsgálaton.
Persze te zavarba leszel,ő neki viszont ez természetes. Napi szinten 20-30 ilyet lát.
Ami fontos, hogy vizsgálat közben próbálj meg ellazulni, annál könnyebben tud vizsgálni, mind a kezével , mind a kacsával / persze ez arra vonatkozik, ha nem vagy már szűz/. Az alhasat kell puhára hagyni, nem feszíteni, szerintem ezt nehéz eleinte megcsinálni.
Nem baj én is csupaszon mentem. De van doki aki szól érte :D
Mikor azt a hideg vasat vagy mi az felnyomja..picit kellemetlen de engedd el magad akkor nem olyan rossz :)
Orvosfüggő. Nekem annyira mondták, hogy a dokik örülnek, ha rendszeresen vezetek menstruációs naptárat. Hát az én nőgyógyászomat ez nagyon nem érdekelte. :) Szó szerint.
Amit biztos megkérdez:
Mikor volt az első/ utolsó menstruációd?
Élsz-e nemi élet. Ha igen, mivel védekezel?
Volt-e műtéted?
Mi a tüneted?
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Érdemes szoknyába menni, bár az időre való tekintettel egy hosszított pulóver is jó, csak hogy ne kelljen félpucéran mászkálnod a székig és vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!