Hétfön akarok nögyogyászhoz menni mert gombás fertözésem van szerintem de az a probléma hogy hétfön jön meg igy nem tudok elmenni. Hogy tudnám késleltetni hogy pl kedden jöjjön meg hétfö helyett?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 10:18
1/7 anonim válasza:
miért vársz hétfőig ? menj el ügyeletre vagy sürgősségire !
2/7 anonim válasza:
sürgösségi???
ne viccelj!
a másik meg az hogy ha kap is kupot amit 5 napig hasznal,közben meg fog neki jönni.
ha megjön hetfön várd meg mig elmúlik,és utana menj orvoshoz.
de ha viszket kivül akkor gomba ellnes krém van recept nelkul.
3/7 A kérdező kommentje:
olvastam ha egész nap csipkebogyo teát iszom a is eltolhatja egy két napig.valaki tapasztalat?
2012. nov. 1. 10:30
4/7 anonim válasza:
Nem kell késleltetni a menstruaciot. Az orvost marhára nem érdekli, hogy épp meg van e.
5/7 anonim válasza:
Ha hétfőn tényleg megjön a menstruációd, akkor hívd fel az orvost, hogy mit csinálj! :)
6/7 A kérdező kommentje:
ha megvan a mensim ugy nem fog tudni megvizsggálni szerintem
2012. nov. 2. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!