Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap jött meg a menzeszem...

Tegnap jött meg a menzeszem ELŐSZÖR és tudatosult bennem, hogy amennyire vártam, annyira sz*r. Mit tegyek ellene? Mert ha belegondolok, hogy még akár 40 évig kell így élnem elkap a rosszullét.

Figyelt kérdés
Nem fáj, meg sem érzem hogy megvan de maga az, hogy minden 3 óra hosszába betétcsere, mosakodás, stb...1 napja van meg de máris beleúntam..:S áá kellett nekem lánynak születnem.. :S
2009. aug. 11. 16:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Értem...akkor nekem még jó is hogy nem fáj..mert tényleg. Nem érzek semmit :)

de akkor is kellemetlen és cikinek érzem :(

2009. aug. 11. 21:36
 12/21 anonim ***** válasza:

OFF:

20:15-ös vagyok, 20:53-asnak.

Nyugi én 17 leszek és nekem sem állt meg napra pontosan... Szóval ez elmélet. De szerintem a "beállás" nem feltétlenül a napra pontosságot jelenti, hanem h minden hónapban megjön és nagyjából ugyanannyi naposak a ciklusok. De nem tom, utánna kéne nézni.

Mondjuk én voltam nőgyógyásznál mert mindig 32-34 napra jött (jön) meg, és azt mondta h semmi gáz. :D

Szóval nyugi.

bocsi az OFFért

2009. aug. 12. 10:49
 13/21 anonim válasza:
emlékszek arra a napra,mikor megjött,azt hittem itt a világ vége,és hogy már sohasem leszek önfeledt. de nyugi,megszokod és belejössz :)
2009. aug. 13. 17:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Nyugi nem nagy ügy bele fogsz jönni;). Nekem 11éves koromban jött meg és én is utáltam az elején, de ma már semmi gond. Igaz ,hogy az első 2 évben nekem se fájt a hasam de mostanság nagyon görcsölök olyankor egy fájdalom csillapitó és 2 óra múlva már nem is érzek semmit . Ha kényelmetlennek tartod a betétet akkor majd próbáld ki mindenképpen a tapmont.(Semmit se érzel és biztonságos)
2009. aug. 13. 19:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Nyugi belejössz. Nekem nincs időm sokat mosakodni! Reggel meg este, közbe időm, és megfelelő hely sem lenne rá.. De majd kitapasztalod.
2009. aug. 13. 21:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyet értek az egyik előző válaszadóval, aki arra hivatkozott, hogy egy nő akkor van rendben, ha menstruál. Én is mindig rendben érzem magam, ha megjön. Bár szerintem Te is hozzászoksz majd, és amikor majd szexuális életet élsz, rájössz, mennyire lehet örülni neki... mert igenis nagyon magas az aránya azoknak a lányoknak, akik védekezés nélkül szexelnek, majd sírva várják a menszijüket.

Kívánom, hogy ne ess ebbe a hibába..

Sok sikert a menszihez. ;)

18/l

2009. aug. 14. 16:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia! Hidd el meg fogod szokni. Nekem 15.5 évesen jött meg, vártam, örültem neki, és most sincs vele semmi bajom. Hasfájásom nincs, vérzéseim gyengék, ugyanolyan vagyok, mint a többi napon, tampont használok, mert a betétet nem bírnám. Gondolj bele, hogy MINDEN NŐ! menstruál, ne szégyeld! Legyél büszke!
2009. aug. 14. 19:19
 18/21 anonim ***** válasza:
örülj neki,hogy nem fáj.
2009. aug. 14. 23:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem 6.-os koromban jött meg először, és sírtam. :S

Szerinted ez nem gáz ??? :D

most leszek 9.-es..:DD

2009. aug. 15. 00:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de még fájhat....nekem se fájta az első 9-10 hónapig....csa utána de volt hogy félájultan feküdtem...
2009. aug. 16. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!