Tegnap jött meg a menzeszem ELŐSZÖR és tudatosult bennem, hogy amennyire vártam, annyira sz*r. Mit tegyek ellene? Mert ha belegondolok, hogy még akár 40 évig kell így élnem elkap a rosszullét.
Értem...akkor nekem még jó is hogy nem fáj..mert tényleg. Nem érzek semmit :)
de akkor is kellemetlen és cikinek érzem :(
OFF:
20:15-ös vagyok, 20:53-asnak.
Nyugi én 17 leszek és nekem sem állt meg napra pontosan... Szóval ez elmélet. De szerintem a "beállás" nem feltétlenül a napra pontosságot jelenti, hanem h minden hónapban megjön és nagyjából ugyanannyi naposak a ciklusok. De nem tom, utánna kéne nézni.
Mondjuk én voltam nőgyógyásznál mert mindig 32-34 napra jött (jön) meg, és azt mondta h semmi gáz. :D
Szóval nyugi.
bocsi az OFFért
Egyet értek az egyik előző válaszadóval, aki arra hivatkozott, hogy egy nő akkor van rendben, ha menstruál. Én is mindig rendben érzem magam, ha megjön. Bár szerintem Te is hozzászoksz majd, és amikor majd szexuális életet élsz, rájössz, mennyire lehet örülni neki... mert igenis nagyon magas az aránya azoknak a lányoknak, akik védekezés nélkül szexelnek, majd sírva várják a menszijüket.
Kívánom, hogy ne ess ebbe a hibába..
Sok sikert a menszihez. ;)
18/l
Nekem 6.-os koromban jött meg először, és sírtam. :S
Szerinted ez nem gáz ??? :D
most leszek 9.-es..:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!