Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős görcsök, rosszullét, miért?

Erős görcsök, rosszullét, miért?

Figyelt kérdés
Akárhányszor menstruálok mindig rosszul vagyok olyan szinten, hogy álltalában felállni nem tudok mert különben összeesek az erős görcsök miatt, és ha menstruálok, akkor szoktam bevenni cataflamot de utána mindig nagyon hányingerem van de csak akkor ha hasfájásra veszem be.Miért van ez?
2011. febr. 7. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem a cataflamtól van hányigered, hanem a menzesztől meg a görcsöktől. Látott már nődoki? Ha nem, kellene, mert lehet, hogy szervi oka van a görcsöknek. Ha nem, akkor is lehet rajta segíteni pl. fogamzásgátlóval.
2011. febr. 7. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Endometriózis esetleg? Jellemző rájuk a nagyon erős mensi, görcsökkel, ájulással is akár, hányással, hasmenéssel.Nekem is erős görcseim voltak lánykoromba, még suliba se tudtam olyankor menni, állandóan injekciót kaptam mert más nem oldotta a göcsös fájdalmat, mondták is, hogy ne aggódjak, majd ha szülök egy gyereket másképp lesz, és tényleg..azóta meg se érzem ha megjön.
2011. febr. 7. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig hányok a görcsöktől. A méhednél valami enyhe gyulladás van attól görcsölsz, de ha melegen tartod csökken a fájdalom elvileg.
2011. febr. 7. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!