Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap jött meg a menzeszem...

Tegnap jött meg a menzeszem ELŐSZÖR és tudatosult bennem, hogy amennyire vártam, annyira sz*r. Mit tegyek ellene? Mert ha belegondolok, hogy még akár 40 évig kell így élnem elkap a rosszullét.

Figyelt kérdés
Nem fáj, meg sem érzem hogy megvan de maga az, hogy minden 3 óra hosszába betétcsere, mosakodás, stb...1 napja van meg de máris beleúntam..:S áá kellett nekem lánynak születnem.. :S
2009. aug. 11. 16:21
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
és cikinek is érzem... :S
2009. aug. 11. 16:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajna, ez csajos probléma... Majd belejössz... Örülj, hogy legalább a pocid nem fáj! Később használhasz tampont is, ami sokkal egyszerűbb és tisztább érzetet ad.
2009. aug. 11. 16:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, hozzá fogsz szokni, sajnos mást nem lehet tenni, nem értem miért várják ezt annyira? Olyan hülyeség...
2009. aug. 11. 16:27
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Jót mosolyogtam, nagyon aranyos vagy:)Én pont ugyan ezeket éreztem mikor elsőnek megjött, annak már 11 éve...hidd el, hozzá fogsz szokni, nekem is sikerült, pedig nagyon ki voltam bukva!Ráadásul nekem már egy két héttel előtte már fáj a mellem, görcsöl a hasam.Gondolj arra, hogy sok nő meg attól szenved, hogy nem jön meg neki normálisan, és lehet hogy nem eshet teherbe.Tudom ez most sovány vigasz, de ne aggódj, bele fogsz jönni az egészbe:)
2009. aug. 11. 16:28
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sose vártam, mindigis gondoltam, hogy szar lesz, pedig senki nem mondta. Hát sokmindent nem tehetsz ellene. De má nekem sincs vele semmi bajom, szinte szeretek betétet cserélni de komolyan :D:D Nekem 7 éve van meg. A tampont utálom. Amúgy ha fájna a hasad, vegyél Algoflex M-et, nekem nagyon bejött.
2009. aug. 11. 16:40
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én vártam, de én örültem neki:) És most is örülök. Nem tehetsz ellene semmit ez az élet rendje. Gondolj bele ha nem menstruálnál akkor gyermeked se lehetne...pedig szerintem minden lány szeretne gyermeket. Én mindig erre gondolok és én örülök neki, hogy menstruálok és nőnek születtem. Pozítivan kell felfogni ezt és nem fogsz kibukni. Nekem már 2 éve, hogy megjött az első. 16/L
2009. aug. 11. 18:11
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Majd hozzászoksz:)) addig örülj,amíg nem fáj :S
2009. aug. 11. 19:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is vártam nagyon, főleg hogy az összes barátnőmnek megvolt már... Aztán rendes sírógörcsöt kaptam mikor megjött és rájöttem hogy milyen borzalmas. 7 napig tart és iszonyat mennyiség, mindig átáztam az elején. Aztán néha görcsölök csak de akkor nagyon. Viszont mióta tamponozok, már nem nagyon zavar ha megvan. Persze ha olyan helyen vagyok ahol tudok 2óránként tampont cserélni. Amúgy gázos.

De tényleg gondolj bele, hogy jó az ha van :) Az a baj, ha nincs rendesen. Persze az elején, az első pár évben lehet nem is lesz mindig, csak pl 2havonta, de ez nem baj. az a baj ha 16-18 éves korodig nem áll be.

Na de kitartás :) a földön kb 3 milliárd nő kibírja, te is kifogod :)

2009. aug. 11. 20:15
 9/21 anonim ***** válasza:

18:11-es vagyok. 16-18 éves korodig nem áll be? Én 2 éve menstruálok 14 évesen jött meg 16 vagyok most és nem állt be napra pontosra, csak azt tudom hó végén megjön. Ez baj, hogy így van? Most pl 30.ára várom mármint ciklus.hu szerint. 16/L

De szerintem napra pontos sohase lesz hacsak nem kezdek el szedni fogigátlót (amit nem akarok több okból sem)

2009. aug. 11. 20:53
 10/21 anonim ***** válasza:
ááá pont ugyanigy voltam ezel én is, Már azt kérdezgettem magamtól, hogy miért nem születtem Fiunak. Aztán rájöttem hogy ez a világ rendje. Nekem még fáj is, és most van meg 3x.-ra... És nagyon sok is a mennyiség. Én is meg voltam ijedve teljesen.. De aztán Beletörődtem, és Nyugi, mweg fogod szokni... 13/L.
2009. aug. 11. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!