Mit lehet tenni, ha a "sima" menstruációs görcsoldók már nem érnek semmit? Van más megoldás is a rosszullét enyhítésére?
Igyál ilyenkor kamillát az kicsit enyhítheti a fájdalmat.
Egyébként sokszor nekem sem válik be még a legerősebb gyógyszer sem...
Bár nem görcsoldó, de múltkor megfázásra ittam Aspirin Komplexet, közben meg is volt és a mestruációs görcsöt is elmulasztotta.
Cataflam tényleg jó! De nem ajánlom, mert az egy lórúgás. Hozzá szokhat a szervezet, és ha késöbb szükséged lenne rá, más okból kifolyólag, már nem fog hatni. Ennél erősebb gyógyszer szinte nincs is.
Én is a fogamzásgátlót ajánlom, nekem szinte teljesen megszüntette a görcseimet. Méghozzá azonnal ahogy elkezdtem szedni.
A Cataflamot-ot és a kamillát kipróbálom, azt köszönöm. Fogamzásgátló....ha a fentiek nem jók, akkor az jön.
A hányás nem tart 5-6 napig az "csak" 2-3 nap. A többin meg görcsöl mint állat.
Volt már szó szűrésről, de mivel a nagymamámnak és az egyik nagynénémnek is hasonló gondjai voltak valószínűleg örököltem, azzal meg nem lehet mit csinálni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Remélem lesz, ami segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!