Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy nézhetnék ki idősebbnek?

Hogy nézhetnék ki idősebbnek?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, de mindig azt mondják, hogy 17-nek, 15(!)-nek nézek ki. Ez nagyon idegesítő. Pedig alacsony sem vagyok annyira (165cm). Már a hajam is befestettem sötétbarnára, de nem segít. Sminkelem is magam. Normálisan öltözködök, nem ilyen emosan, meg stb, mint a 15 évesek. Barátnőm azt mondta, olyan kerek, babás arcom van, meg fehér bőröm, azért nézek ki fiatalabbnak. De én nem akarok. Nem ugyanúgy állnak az emberek egy 15 és egy 22 éveshez. Csomószor éreztem már, hogy nem vesznek komolyan. Hogy öregíthetném magam, hogy koromnak megfelelően nézzek ki? És ne mondjátok légyszi, hogy később még örülni fogok ennek. Most most van, és most nem örülök neki egyáltalán. Köszi!
2009. aug. 10. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:

A sötétebb hajszín, a visszafogott smink és a nőies ruhák szerintem segítenek.

Én is 22 vagyok, szőke hajjal 18-nak néztek, most barna lettem és egyből idősebbnek látszok.

2009. aug. 10. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy elolvastad, amit írtam, vagy csak úgy válaszoltál?

:)

2009. aug. 10. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
az erős sminknél semmi sem öregít jobban. Meg a sok szolinál. De ez utóbbival vigyázz,csak mértékkel,bár igaz,hogy a barna bőr és smink idősebbnek láttat.Magassarkú cipő,nőies ruhák sokat számítanak. Ne hordj pl.együtteses pólót meg tornacipőt,mert ezek tinisek.
2009. aug. 10. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:

"Most, most van." Igen igazad van. Ebben az életszakaszban 5-7 év óriási különbség. Ha 45 leszel és akkor néznek 38-40nek valóban más mert akkor minden téren ugyanazzal indulsz mind a három életkorral, mert ez a felnőtt kor közepe. A 15-17 éves kor gyermekkor a 22 pedig felnőttkor.

Egy jó sminkelő kozmetikus tud segiteni, mert ehhez látni kell az arcodat. Én az öltözködésben a 30-as éveikben járó menedzsernők stilusát követném. Persze, ha tetszik neked. A "lazább" öltözködés, fiatalit.

Az erős szemsmink is idősebbnek mutathat, főleg a fekete és más sötét szin a szemeid körül, valamint a pilláidat is "vastagon" kend ki, ehhez való spirállal.

2009. aug. 10. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

akkor majd konzultálok egy kozmetikussal sminkügyben.:)

2009. aug. 10. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes. Én fiú vagyok ,de engem mindig idősebbnek néznek 3-5 évvel :D

Magassarkú egyébként egy kicsit dob az életkorodon.

2009. aug. 11. 04:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ne akarj idősebbnek látszani!!! Aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy, azzal ne törődj! Nekem pl. a kislányos felnőtt nők tetszenek!
2009. aug. 11. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is mindig 16-17 nek néznek,pedig 22 vagyok.Én ennek örülök.
2009. aug. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!