Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátom anyukája rákos lett...

A barátom anyukája rákos lett n mell rákja van nemtudjuk hogy meggyogyul e de álitolag lekellesz vágni a mellét tudtok esetlek saját tapasztalatot elmondani vagy valamilyen gyógy italt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

amúgy te nem borsodi vagy? mert az egyik munkatársam meg a volt párom is azt szokta mondani hogy lekellesz stb, errefelé úgy mondjuk hogy le kell vágni, le kell szedni, vagy kellesz nekem :)

amúgy a volt párom anyja is rákos volt, áttétes, tüdő meg agy, de titkolta, aztán csak elájult, rosszul látott, cukros lett, korábban járt kemóra, meg annyi h lebénult félig, nem tudott beszélni, meg enni se nagyon, egy éve volt táppénzen, kezelés is legyengíti, én is próbáltam neki zölsdégeket, krémleveseket adni, zellerből, brokkoliból, spenótból, de már késő volt,

igaz sokat dohányzott

meg a kezelésre már nem járt el egy idő után,

pár nap alatt hirtelen lerobbant és meghalt :(

2012. okt. 28. 09:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintuk gyogyithato.

[link]

2013. jan. 27. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!