Szerintetek mikor fog megjönni?
velem is ez volt,mármint 2 éve folyás stb. ha egy hétig barna folyásod volt,akkor az gyenge menzesz volt,anyumnak is olyan volt.(nekem rendesen vér jött)
NEKED MÁR MEGJÖTT! GRAT :))))
Szia! :)
NA jó,teljesen ugyanez a történetem. :)
Nyáron aug. utsó hetében 19-20-án iszonyatosan rosszul lettem.
Hasmenés,fejfájás,hisztiroham,fájt a térdem,derekam,vállam,combom,mindenem.
Rá pár nappal(4-5) valami barnát láttam a bugyimba.Teljes pánik,ám úgy gondoltam,hogy mivel semmi vér jellege,ezért nem lényeg.Anya nem tudott róla...Már teljesen elfelejtettem az egészet,míg dec. 4-én este-d.u mentem pisilni,és újra megjelentek a csúnya csíkok,ám most már erősebb,pirosabb színnel,és több volt.30 percet szarakodtam a fürdőbe,hogy most mi legyen.Összeszedtem a bátorságom(mivel nem akartam lemaradni a Jóban Rosszbanról) és odaálltam bőgve anya elé,hogy szerintem megjött...
Remélem még nem késtem el a válasszal. :)
12/L ( pár nap múlva 13) :)
szerintem nem sajnos,örülj hogy van :D képzeld el,mennyi lány lenne a helyedben(persze idősebbek,akiknek még nem jött meg) és gondolj arra is hogy egészséges vagy,életet tudnál adni :)
nekem mindig ez jut az eszembe,ha megvan. " ebből is látszik hogy már nő vagyok" ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!