Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mikor fog megjönni?

Szerintetek mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés
13 vagyok két hónap múlva leszek 14. A mellem nem nagy, de sokat nőtt, fehér folyásom kb. 2 éve van, mindenhol szőrös vagyok. Augusztus utolsó hetében barna folyásom volt, kb egy hétig, de ilyen száraz volt. A hasam néha fáj, de nem gyakran. Anyukámnak 14 évesen jött meg. Szerintetek?

2012. okt. 26. 14:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon pattanásos vagy. Egy fél éve nagyon stresszes voltam az iskola miatt, elég depressziós is voltam. Ennek lehet valami köze hozzá?
2012. okt. 26. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos még így sem lehet biztosan megmondani, de 16 éves korodig nem is kell aggódnod! :) Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál ilyen idősen, mert senki nem lesz attól értékesebb. Mindenki más ütemben fejlődik. Senkit sem lehet ez alapján megítélni! :)
2012. okt. 26. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
egyszer biztos. ezt senki nem tudja előre. akár holnap, de lehet, hogy csak 2 év múlva.
2012. okt. 26. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

velem is ez volt,mármint 2 éve folyás stb. ha egy hétig barna folyásod volt,akkor az gyenge menzesz volt,anyumnak is olyan volt.(nekem rendesen vér jött)

NEKED MÁR MEGJÖTT! GRAT :))))

2012. okt. 27. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges,hogy hamarosan megfog jönni! 16 éves korodig ne aggodj!:)
2012. nov. 21. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

NA jó,teljesen ugyanez a történetem. :)

Nyáron aug. utsó hetében 19-20-án iszonyatosan rosszul lettem.

Hasmenés,fejfájás,hisztiroham,fájt a térdem,derekam,vállam,combom,mindenem.

Rá pár nappal(4-5) valami barnát láttam a bugyimba.Teljes pánik,ám úgy gondoltam,hogy mivel semmi vér jellege,ezért nem lényeg.Anya nem tudott róla...Már teljesen elfelejtettem az egészet,míg dec. 4-én este-d.u mentem pisilni,és újra megjelentek a csúnya csíkok,ám most már erősebb,pirosabb színnel,és több volt.30 percet szarakodtam a fürdőbe,hogy most mi legyen.Összeszedtem a bátorságom(mivel nem akartam lemaradni a Jóban Rosszbanról) és odaálltam bőgve anya elé,hogy szerintem megjött...

Remélem még nem késtem el a válasszal. :)

12/L ( pár nap múlva 13) :)

2012. dec. 29. 09:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak: és változás van azóta?
2012. dec. 29. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:Van,van...ma/holnap lesz meg másodszor,sajnos...
2012. dec. 31. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem sajnos,örülj hogy van :D képzeld el,mennyi lány lenne a helyedben(persze idősebbek,akiknek még nem jött meg) és gondolj arra is hogy egészséges vagy,életet tudnál adni :)

nekem mindig ez jut az eszembe,ha megvan. " ebből is látszik hogy már nő vagyok" ;D

2012. dec. 31. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!