13 és fél éves vagyok. Az osztályomban rajtam kívül még egy lánynak nemjött még meg. 2 éve nő a mellem, és mindenhol szőrös vagyok (ahol kell) 1,5 éve és 1 éve van fehérfolyásom, szóval semmiben sem különbözöm az osztálytársaimtól csak ebben, pont ez zavar. Remélem tudtok nekem segíteni. Köszi.
Ne aggódj,ami késik nem múlik,egyáltalán nem késtél el.Addig is élvezd ki,hogy elmehetsz bárhová,nem kell aggódnod,hogy átázol,nem görcsölsz,és nem kell aggódnod amiatt,hogy vehetsz e fel fehér nadrágot.De ne aggódj,hogy mindenkinek fáj,vagy ilyen zűrös,lehet hogy neked másként lesz.
Viszont mindenképpen hord magadnál egy db betétet a kis táskádban,minden alkalommal ha elmész otthonról,mert nekem például táborban jött meg...és nem voltam felkészülve.De ezt igazából édesanyáddal kellene megbeszélned... :)
2012. okt. 25. 19:31
2/9 anonim válasza:
Most már bármikor megjöhet.Tegyél a táskádba 1-2 betétet,szükség esetére :)
2012. okt. 25. 19:32
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és még várok sokat:) az anyukámmal már beszé tem erröl azt mondta ő is hogy bármikor megjöhet. Neki 12 évesen jött meg a nővéremnek pedig 13 és 1 hónaposan.
2012. okt. 25. 20:10
4/9 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert attól senki sem lesz értékesebb! Nem azon múlik, hogy ki milyen ember! Mindenki más ütemben fejlődik! Hülyeség ez alapján megítélni valakit! Attól, hogy nem menstruálsz még, Te ugyanolyan jó és értékes ember vagy!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. okt. 26. 06:44
5/9 anonim válasza:
kb 16 éves korodig kellene megjönnie, úgyhogy még nagyon ráérsz.
2012. okt. 26. 07:52
6/9 anonim válasza:
Ó, még bőven van ideje megjönni! Majd 16 éves korod után lehetne elkezdeni aggódbi.
Valószínűleg van az osztályodban olyan lány, talán nem is kevés, akinek még nem jött meg, csak "nagylánynak" akar látszani és füllent.
2012. okt. 26. 10:43
7/9 anonim válasza:
véletlen nem petrának hívnak?
2012. okt. 27. 16:29
8/9 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok csak kitöröltem a kérdést köszi a válaszokat. nem nem petrának hívnak:)
2012. nov. 4. 16:15
9/9 anonim válasza:
jajó,oké csak mert egy ismerősöm miatt kérdeztem ezt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!