Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy így lesz?...

Lehetséges, hogy így lesz? Nekem is akkor fog megjönni?

Figyelt kérdés
Anyum majdnem 15 éves volt mikor megjött neki,én 13 és fél vagyok és van szörzetem,de fehérfolyásom még nem volt.Cicim még nem nő.Olyan lemaradottnak érzem magam nem én szeretnék az utólsó lenni akinek megjön.bár mindenki azt mondja addig jó amíg nincs.de kiváncsi vagyok,hogy milyen.Előre is köszi a normális válaszokat!
2012. szept. 11. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valószínű hogy neked is kb. akkor, mikor anyukádnak.

Nekem is hiába mondták, hogy ne várjam, az ember kíváncsi:)

De mikor már meglesz akkor eszedbe fog jutni hogy tényleg nem kellett volna várni :D

2012. szept. 11. 21:21
 2/8 A kérdező kommentje:
ja éshogy hány évesen jött meg,azt is irjátok légyszi.
2012. szept. 11. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is akkor fog megjönni mint anyukádnak.Először én is kíváncsi voltam de valamikor már olyan mint 1 nyűg de hát ez van ezt kell megszokni.Egyébként nekem 12 évesen jött meg nyár közepén.12/l
2012. szept. 12. 06:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne gondolj arra, hogy lemaradott vagy, mert a menstruáció nem valami kiváltság, hanem a nemi érés jele, ami mindenkinél más időben következik be. 16 éves korodig nem kell aggódnod!!! Egyébként senki nem lesz attól értékesebb, hogy korábban menstruál, és Te sem vagy semmivel sem kevésbé jó és értékes, attól, hogy még nem menstruálsz!!! :)
2012. szept. 12. 07:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nyugi. 16-17 éves korodig kellen megjönnie, addig nincs semmi baj.
2012. szept. 12. 07:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
16 éves korodig normális, ha esetleg nem jön meg.
2012. szept. 12. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem 11 évesen jött meg azóta küszködök...

És tényleg minden pillanatot használj ki,mig még nem jön meg!

13/l

2012. okt. 29. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a mellbimbód elkezd megduzzadni (kiemelkedni az egyenesből), onnantól számított másfél-két év múlva fog megjönni.

Nekem is 14,5 évesen jött meg anno, engem nem az zavart, hogy nem vérzek (azt úgyse látja senki), hanem hogy olyan kislányos volt a külsőm, míg sok osztálytársam már "fejlettebb" volt, a fiúk rám se néztek.

Az egyik osztálytársnőmet "bálványoztam" akkoriban, mert ő magas volt és nőies, csak sóvárogtam, ha rá néztem. A sors furcsa fintora, hogy nekem ma három gyerekem van, ők meg hiába várják a férjével a gyermekáldást sok éve.

Persze sajnálom őt, csak azért írom Neked, hogy sokat fordul majd még a kocka, és bár általánosban sőt még gimiben sem voltam "bomba nő", később tapadtak rám sokan (próbáltak) :o) Csak ki kellett várni.

Fő az önbizalom!

Nővé válni nem egyszerű, de annál szebb!

2012. nov. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!