Lehetséges, hogy így lesz? Nekem is akkor fog megjönni?
Igen, valószínű hogy neked is kb. akkor, mikor anyukádnak.
Nekem is hiába mondták, hogy ne várjam, az ember kíváncsi:)
De mikor már meglesz akkor eszedbe fog jutni hogy tényleg nem kellett volna várni :D
Hát nekem 11 évesen jött meg azóta küszködök...
És tényleg minden pillanatot használj ki,mig még nem jön meg!
13/l
Amikor a mellbimbód elkezd megduzzadni (kiemelkedni az egyenesből), onnantól számított másfél-két év múlva fog megjönni.
Nekem is 14,5 évesen jött meg anno, engem nem az zavart, hogy nem vérzek (azt úgyse látja senki), hanem hogy olyan kislányos volt a külsőm, míg sok osztálytársam már "fejlettebb" volt, a fiúk rám se néztek.
Az egyik osztálytársnőmet "bálványoztam" akkoriban, mert ő magas volt és nőies, csak sóvárogtam, ha rá néztem. A sors furcsa fintora, hogy nekem ma három gyerekem van, ők meg hiába várják a férjével a gyermekáldást sok éve.
Persze sajnálom őt, csak azért írom Neked, hogy sokat fordul majd még a kocka, és bár általánosban sőt még gimiben sem voltam "bomba nő", később tapadtak rám sokan (próbáltak) :o) Csak ki kellett várni.
Fő az önbizalom!
Nővé válni nem egyszerű, de annál szebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!