Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már soha többé nem fog megjönni?

Már soha többé nem fog megjönni?

Figyelt kérdés
Terhességmegszakitásom volt 10 hete, azóta nem jött még meg a vérzésem. Lehet, hogy én vagyok az az egy az ezerből, akinek már soha többé nem fog megjönni és nem lehet többé soha gyereke? 34 éves vagyok.
2012. júl. 22. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne fessük egyből a falra az ördögöt szerintem, azért ez elég komoly beavatkozás, mellé gondolom lelkileg is nagy megterhelés volt, lehet csak ezek számlájára írható a késés. Mindenképp keress fel egy nőgyógyászt emiatt.
2012. júl. 22. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon megbántam az abortuszt, hatalmas lelki törés volt, de mostmár kezdek kilábalni a dologból, bár a véleményem nem változott magamról, hogy egy közönséges gyilkos vagyok, de mostmár nem tudom visszacsinálni sajnos. Eddig nem törődtem azzal, hogy az abortusz után az én testemmel mi van, mert úgy éreztem, nem érdemlem meg, hogy magam sajnáljam, mikor kidobtam egy kisgyereket a szemétbe, de azért rádöbbentem, hogy már letelt az átlag 6 hét, mikor meg szokott ilyenkor másoknak jönni (netes irásokból vettem az info-t), valaki meg azt irta valakinek, hogy van olyan is, hogy soha nem jön meg, ha jól kikaparták az illetőt. Hát lehet, hogy nekem sem, és ez a büntetésem. El fogok menni dokihoz, de kiváncsi lennék a véleményekre is, hogy szerintetek nagy a baj? Nem fog mejönni már többet?
2012. júl. 22. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyrészt jobbulást kívánok,másrészt szerintem(könnyű dumálni tudom) lépj túl a történteken.

Biztosan,jó okod volt rá,hogy így dönts,fogadd el Te is,az élet megy tovább,és túl rövid ahhoz,hogy túl sokat emészd magad.Gondolom előtte sem volt egyszerű,10 hét telt el,tehát legalább 3-4 hónapja szörnyű állapotban lehetsz.Kezdj el futni,sportolni,olvasni,rajzolni,festeni,ami kikapcsol és ne rágódj a múlton.Nem azt mondom,hogy felejtsd el,dehogyis,szépen tedd el egy fiókba,mert a fiókoknak becsukott állapotban a hely, ha majd úgy érzel kinyitod egyszer, újra.

Amúgy meg nem vagyunk gépek(dokim szokta ezt mondani),szerintem bőven belefér,ha megnyugszol tőle,menj el jövő héten egy dokihoz.Ne stresszelj,évekig dolgoztam nőgyógyászaton,hidd el,abszolút nem számít nagy műtétnek,ha szeretnél egy focicsapatnyi gyereked lehet a későbbiekben.

Minden jót!

2012. júl. 22. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
dehogynem fog megjönni csak lehet még nem állt helyre a hormonháztatrásod. egyébként vannak nök akik spontán sosem menstruálnak de gyereket mégis össze hoznak nekik egy kis hormon turbózással. szoval nyugi. Akinek ab után nem lehet gyereke annak nem azért nem lehet mert nem jön meg hanem azért mert sérült a méhük. A menstruációnak semmi köze az ab-hoz ha nem jön meg nem annak a következménye hanem hogy a hormon rendszerednek idö kell amig vissza áll abba az állapotba hogy ujra érjen petesejt. Mindenesetre menj vissza az orvoshoz hogy ilyenkor mi a teendő...
2012. júl. 22. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!