Nekem az lenne a problémám, hogy 3 nappal hamarabb jött meg a vérzésem a vártnál, nagyon meglepődtem, mert nekem mindig pontosan szokott megjönni! Mi állhat a háttérben? :D
Mindig pontos a menstruációm,(28napos),bár a múlt hónapban is úgy wolt,hogy akkor pedig egy nappal hamarabb jött meg,(akkor is furcsáltam,hogy vajon miért),most pedig ahogy fent is írtam 3 nappal hamarabb!(erre pedig nem találtam szavakat).Rendes élénk piros színű a vérzésem,de van benne alvadt vér darabok is elég sok. ..Pedig ez sem szokott rám jellemző lenni!!És érdekes módon egyáltalán nem is görcsöltem,pedig amikor megjön mindig szoktam,sokszor olyan erősek a görcsök,hogy alig bírom magam tartani,most pedig semmi fájdalom,görcs!!!Amikor péntek este észleltem,hogy igen megjött,mert szóltam is a kedvesemnek,hogy kimegyek egyet pisilni,megtöröltem magam odalent,és a zsepin láttam. ..
Pedig nem dohányzok,nem iszom alkoholt,nem fogyasztok drogokat,kávézni kávézok,de egy nap csak egyet!Mondhatni egészséges életmódot élek! :)Viszont a párommal sosem védekezünk,nem szedek énsem gyógyszert,ő sem húz sosem gumit,és szerintem ez így a jó!!! :))És azt is leírom,hogy azért pontosabb válaszokat adjanak,hogy eddig minden terhességi tünetem előjött,de nálam a hányinger van nagyon sokszor,ami mostmár reggel is jelentkezik!!!!Mondjuk terhességre már régebben gyanakszom. ..Ha valakinek volt már ilyen,vagy ehhez hasonló mondjon erre valamit,vagy adjon hasznos tanácsokat,megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!