Mell feltöltése saját zsírral?
A mellem mindig is "lógós" alakú volt, nem kerek, és ezen csak nagyon radikális műtéttel tudnék változtatni, azt meg nem akarok. Így arra gondoltam, jó lenne visszanyerni a szülés előtti feszességét, ezért olvasgatok a neten a saját zsírral történő feltöltésről.
Már elég nagy, tényleg csak feszesíteni szeretnék.
Tudtok valami közelebbit a témáról? Megcsináltattad te vagy ismerősd?
Te nagyon agyas, ha nem tudsz hozzászólni, akkor inkább maradj csöndben. A szoptatás utáni összement mell a sportolástól nem lesz feszesebb.
A seggem ugyan kisebb lesz, de a kérdésem nem is a zsírleszívásra irányult, hanem a mell visszafeszesítésére. Az a célom.
Amúgy hozzátenném, heti 3szor sportolok. Okostojás.
Szia!
Már én is gondolkodtam rajta, de mindenhol azt olvasom, hogy végül pár hónapon belül győz a genetika és lefogy onnan a feltöltött zsír.
Nekem is jól jönne így szoptatások után egy kis fweltöltés, de az inplantátum nekem nem jön be annyira meg sajnos férjnek sem), ezért gondoltam a zsírral való feltöltésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!