A barátom anyukája rákos lett n mell rákja van nemtudjuk hogy meggyogyul e de álitolag lekellesz vágni a mellét tudtok esetlek saját tapasztalatot elmondani vagy valamilyen gyógy italt?
Ez nagyon sok mindentől függ. A tumor fajtájától, a stádiumtól. Az én párom édesanyja is rákos. Méhnyakrákja volt. Először félrediagnosztizálták és ebből kifolyólag félrekezelték. Szóval nagyon el voltunk keseredve.
Támogassátok az anyukáját amennyire csak tudjátok és figyeljetek, hogy ne hagyja el magát.
Kitartás és ne adjátok fel! A hit mindig segít!
Kedves 8-as! tudom, milyen a rák! Kivették a méhemet miatta. És azt is tudom, hogy rohadtul nem elég a sok zöld izét enni, inni. Nem viccből írtam.
Sok elvakult ostoba ember azt hiszi, hogy elolvas pár netes oldalt, és rohadtul kiművelt, és osztja az észt, hogy ki mit csináljon! Jaj, és általában az van, hogy orvoshoz ne, mert mind rossz, és hogy egyen-igyon sok-sok drága táplálékkiegészítőt. Úgyhogy hidd el, tudom, miről beszélek, nekem is ezeket mondták. Csak én tojtam rá, mert meg akartam gyógyulni. És sikerült is, mert már elmúlt 5 éve, hogy semmi bajom. A zöld, drága izék nélkül is!
Ha valaki szedni akarja, szedje. Ahogy írtam, ártani nem árt. De más életével ne játsszon senki, mert 1. nincs joga, 2. nem ért hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!