Felfázásra bevehetek fájdalomcsillapítót? Vagy az nem használ?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 08:53
1/8 anonim válasza:
Egy-egy szem Algop. csodákra képes: fájdalom-gyulladás-lázcsillapítás. Ezt sokszor tapasztaltam.
De felfázásra tőzegáfonya kapszulát is ajánlanak, ha enyhébb a felfázás, s nem kell még antibiotikum.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Délután megyek orvoshoz,de előtte még ki kell bírnom a napot.
2012. okt. 26. 09:03
3/8 anonim válasza:
Iyál sok jó meleg teát.Tegyél bele fahéjjat mert az görcsoldó.Tegyél a derekadra meleg sálat ,a legjobb,ha meleg zoknit is húzol.Én No-spa plussz Algopyrin esküszöm.Tőzegáfonya szirupot ittam és 3-4nap alatt szépen rendbe jöttem.Napi 3liter tea és este kamillás forróülőfürdő.Nem kell ide doki,csak ha nem igazoláskell a munkahelyedre.Jobbulást!
5/8 anonim válasza:
Vegyél tőzegáfonya kapszulát és igyál nagyon sokat
6/8 anonim válasza:
A tőzegáfonya tea jó húgyúti bajokra pl felfázás, meg a mezei zsurló teát javaslom.
7/8 masni1 válasza:
Persze! Ha meggyógyultál és nem szeretnéd, hogy kiújuljon, járj sokat pisilni. Így a vese által kiválasztott és a hólyagodban megtelepedett bacik gyakran kiürülnek. Napi 7-8 alkalom lenne jó. Persze és igyál elég vizet is!!!
8/8 anonim válasza:
A Rowatinex is nagyon jó rá, recept nélkül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!