Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázásra házi patika?

Felfázásra házi patika?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,ha már meg van a baj,mert picit felfáztam,de nem vészes,akkor mit csináljak? A vese,illetve húgyutak egészség megőrzésére mit ajánlotok?
2012. okt. 4. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meleg fürdő, meleg zokni. Léteznek gyógyteák, melyek kifejezetten vesére és a húgyutakra vannak. Fontos asok folyadék, lehetőleg vízhajtó hatású.
2012. okt. 4. 19:59
 2/7 anonim válasza:
100%
Cickafarkfű,illetve kamilla ülőfürdő.Ha még nem vészes tutira jó:))Amúgy azt hiszem vörösáfonya tablatta.
2012. okt. 4. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor kezdem a meleg fürdővel,szerzek be majd kamillát is,meg elkezdek teázni! Cicka farkot nem merek,mert babát tervezünk,és nehogy bekavarjon a ciklusomba! :) De lehet veszek majd ilyen gyógyteát! Köszi lányok!
2012. okt. 4. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Meleg zokni, derék betakarva, meleg kamillafürdő (nekem ez az egyik leghatásosabb, csírájában el tudom vele fojtani), walurinal tabletta (vörös áfonya kivonat van benne, és babatervezők, mint mi, is szedhetik :)), töménytelen mennyiségű folyadék, lehetőleg tea (én a gyümölcsteákat szeretem a legjobban), ha már kialakult: urogin.
2012. okt. 4. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
44%

Ha babát terveztek, akkor nagyon fontos, hogy ne legyen baci a vizeletedben! Már pedig, a felfázás mindig bakteriális hólyagfertőzés! Semmiféle házi praktikát nem javaslok önmagában, orvoshoz kell menni (urológus), aki néz egy vizeletet és felír rá gyógyszert!

Ha teherbe esel és addig nem gyógyulsz meg, akkor terhesen kell antibiotikumot szedni, ami azét nem a legjobb. Emellett a hólyaggyulladás vetélést is okozhat.

2012. okt. 5. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Meleg fürdő, meleg zokni, öltözz melegen és használhatsz frezyderm intim segítséget.
2012. okt. 5. 10:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Számos tanácsot meg fogok fogadni!

2012. okt. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!