Házi praktikák felfázásra?
Felfázásnak is lehetnek különböző tünetei. Te nőgyógyászatira gondolsz?
Én a felfázást próbálom kiküszöbölni úgy, hogy amikor érzem, hogy ebből az fog kialakulni, akkor amint tudok, veszek egy forró lábfürdőt.
Meleg vízzel kezdem, aztán felforrt vízet adagolok hozzá, olyan forrót, amit csak el tudok viselni. Bennehagyom a lábam jó pár percig (akár 10 percig is). Így szinte mindig el tudom kerülni a felfázás tüneteit.
Nekem a kamilla+körömvirág fürdő jött be, de ahogyan az első válaszoló írta, jó a sima kamilla is. Én elég sűrűre főztem (nem a filteres változatát, hanem magát a szárított gyógynövényt), majd egy anyagon átengedtem a levet (amit beleöntöttem a fürdővízbe)és felfogtam benne a gyógynövényt. Ezt az anyagot batyu-szerűen összekötöttem és beletettem a fürdővízbe, hogy még ott is ázzon. Én azonnal elmentem orvoshoz, mert véreset pisiltem, így muszáj volt antibiotikumot szednem. De kiegészítő terápiaként továbbra is használtam és mindig nagyon jól esett.
+ Ha gyakran jársz wc-re, szerintem cseréld gyakrabban a tisztasági betéted.
Remélem, hamarosan jobban leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!