Milyen praktikák vannak felfázásra?
Figyelt kérdés
fürdö,tea,vagy valami?esetleg gyógyszer?2011. febr. 8. 19:33
1/6 anonim válasza:
Háziorvos által felírt antibiotikum.
2/6 anonim válasza:
A dm-ben lehet kapni citro cseppet ami nagyon keserű, de hatásos.
Én egy csepp hidegtől is véreset pisilek. A nőgyógyászom javasolta ezt mert sajnos az antibiotikumoktól annyira legyengül a szervezetem, hogy utána mindig gombás fertőzéseket szedek össze.
Ha egyik pillanatról a másikra jön elő akkor én azt szoktam, hogy egybe veszem be a 30 cseppet de rá 2-3 órára már nem ég pisilésnél a húgycsövem és nem is véres a vizeletem. Kb 3-4 napig folytatom a kúrát és utána vígan élem az életem.
Próbáld ki, remélem neked is segít.
Ha nem a dm-ben veszed akkor szinte MINDEN gyógyszertárban kapható grapefruit magcsepp néven! :)
Gyógyulást! :)
3/6 anonim válasza:
Találtam hozzá neked linket! :)
Amúgy olyan 1300-1500 körül mozog az ára, de sok mindenre jó!
4/6 anonim válasza:
van egy homeopátiás gyógyszer, neve: Gentos, van csepp formában is. ne ijedj meg, ffi prosztára való hivatalosan, de megtudtam, hogy felfázásra is jó. így én is kipróbáltam és tök jól meggyógyultam tőle. napi 2szer kell szedni. sztem próbáld ki.
5/6 anonim válasza:
Az orvos által felírt gyógyszer, nagyon sok folyadék és esetleg kamillás vagy más gyógynövényes fürdő. De az orvost semmiképp ne hagyd ki!
6/6 anonim válasza:
Nekem a medveszőlő levél(herbária)segített és a grapefruit csepp is sok mindenre jó, még fogyaszt is, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!