Sürgős! Felfázásra jó a kamilla a fürdővízbe? (tea)
Figyelt kérdés
Vettem be antibiotikumot,c vitamint,alhasi görcseim vannak,nem csíp a vizelet,és hamarabb megjött a havim (7,-én,pedig 15-17 között szokott és sokkal jobban fájt,mint általában)2012. okt. 17. 18:29
1/4 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy hólyaghurutod van? Vizsgáltak vizeletet? Ha nem csíp pisiléskor, akkor mi alapján gondolod? Antibiotikumot ki írta fel? És mire? Menstruáció alatt egyébként tilos az ülőfürdő!
2/4 A kérdező kommentje:
már elmúlt rég,5-6 napig szokott tartani,és az anyám orvos,csak tegnap nem volt az országba és beszélni se tudtam vele és olvastam,hogy ezek jók rá.
2012. okt. 18. 14:58
3/4 A kérdező kommentje:
egyébként már megkaptam rá a választ privátban,szóval köszi,már nem kell a segítség.
2012. okt. 18. 14:59
4/4 anonim válasza:
ja a privik előnyt élveznek.. tudhatnád, hogy felfázás nincs, csak bakteriális/gombás hólyagfertőzés. A kamilla csak a külső húgyutakra hat. A fürdő ártani nem fog, de az antibiotikum gyógyít meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!