Szerintetek egészséges ha intim lemosó helyet kamilla+ cickafark főzetet használok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 12:06
1/10 anonim válasza:
Hidd el, sokkal egészségesebb! És a hüvelyflórádnak sem ártasz vele!
4/10 A kérdező kommentje:
most vagyok túl egy erős hüvelygyulladáson,most használtam el a gynoflort ami helyreállítja a normál flórát,és gondoltam inkább természetes szerekkel mosakodom,bár lehet,hogy akamilla szárít,de akkor inkább úgy csinálom hogy a háromnegyede cickafark lesz:D
2012. szept. 27. 12:21
5/10 anonim válasza:
Intim tisztálkodáshoz elég a sima meleg víz.
6/10 anonim válasza:
a kamillától semmi bajod nem lesz! Az egyik legtermészetesebb és legegészségesebb "gyógyszer"!
Gyulladásra, felfázásra, fertőtlenítésre egyaránt jó, nyugodtan használd. Nekem régebben azt is mondták (elég erős felfázás, gyulladás), hogy langyos kamillás vízben üljek egy kicsit.
7/10 anonim válasza:
Ha helyrejött a flórád már, akkor elég a sima meleg víz.
8/10 anonim válasza:
Nem kell ilyeneket használnod, mert csak ártanak. Elég a tiszta víz a nagyajkakon belül.
9/10 anonim válasza:
Egészséges, de ne vidd túlzásba.. :) Ha helyreállt a hüvelyflórád elég heti egy-két alkalommal használnod.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2012. szept. 28. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!