Ti nem utáljátok már ezt? Hiába vagyok egészséges, már nagyon unom!
Keress fel orvost és kérj fájdalomcsillapítót.
Megértelek, nekem volt olyan, hogy elájultam a fájdalomtól és kórházba vittek. Ha nagyon görcsölsz, adnak egy injekciót, és 10 másodperc múlva semmi bajod.
11 éve menstruálok, nem volt 9 évig semmi bajom,tök normálisan csináltam a dolgaimat menzesz alatt, de körülbelül 2 éve olyan fájdalmaim vannak az első két nap, hogy csak nah. Annyira vérzek,hogy a tampon-betét kombináció is csak 2-3 óráig elég,utána cserélni kell. Előtte egy hétig tiszta hülye vagyok,csodálom,hogy a vőlegényem olyankor nem zár be a nappaliba,hogy nyugton legyen tőlem. :D Gondolkodtam fogamzásgátlóban,de nem nagyon szeretném,még legalábbis nem. Ami nekem sokat segít: jóga és citromfű-tea.A jógát rendszeresen csinálom egyébként is,de mielőtt megjön,és közben is,nagyon sokat segít.A citromfű tea lenyugtat. Az ember lányának meg egyébként is el kell viselnie ezt,tényleg annak örülj,hogy egészséges vagy.A fájdalomcsillapítót pedig én már akkor beveszem,amikor épphogy megjön (legyen nálad bekészítve előre, azt javaslom), így tudok rendesen dolgozni, főzni,csinálni a dolgaimat. Ha ennyire kiakadsz tőle, akkor érdemes elmenni egy nőgyógyászhoz,és ha van lehetőséged,szedhetsz fogamzásgátlót is. Örülj annak tényleg,hogy minden rendben,egészséges vagy! Egyébként meg más korodbeli lányok nem azért aggódnak,hogy megjön,hanem azért,hogy nem... ha érted,mire gondolok... ;) Szóval szedd össze magad,ki lehet,ki kell ezt bírni! :)
25/L
És gondolj bele, hogy még hányszor 4 év van vissza. :)
Orvossal irass fel rendes fájdalomcsillapítót, ha nem elég a vény nélkül kapható.
Az pedig, h nem akarsz gyereket, múlandó állapot, a te korodban ki akar? :)
Szóval nagy levegő és kitartás!! :) Együttérzünk!
Azoknak írnám, akik fog.gátló szedésre buzdítanak, hogy nem biztos, hogy a kérdező szedhet tabit!!! Nekem pl engedte a doki, de az immunrendszeremet 2 év alatt tönkrevágta, soha többet nem szedném. Nem csak ez lehet a megoldás, ez csak átmenetileg javít minden Nő problémáin!
Kedves kérdező, az agyaddal pedig semmi baj nincsen, 18 évesen ne is akarj gyereket, "még te is az vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!