Mennyire egészséges a tampon használata egy 12 éves lánynál?
12 vagyok,megyünk holnap után kirándulni,ma viszont megjött a menzeszem.még össze vissza jön,nem állt be (sajnos).Aqaparkba is megyünk,szóval fürödni fogunk,csak tudjátok,hülye menzesz.anyu alig akarta megengedni a tampont,mert nem egészséges,de szeretnék úszni,csúzdázni én is.nem szeretnénk a menzesz miatt lemondani az úszásról.ez a 7.menzeszem,eddig mindig átáztam este,otthon iss kellemetlen volt,de mi van ha szállodában is átázok??tudtok adni valami jó ötletet,esetleg tanácsot a tampon használattal kapcsolatban(felhelyezés,mire kell odafigyelni,stb).anyu nem használ tampont,úgyhogy ő nem nagyon tud tanácsot adni.
Segítsetek légyszives,köszi!
Szia! Ha nem túl darabos a vérzésed, nyugodtan használhatod!
Nem gondolom, hogy egészségtelen lenne, persze megfelelő tisztálkodás és rendszeres csere kell hozzá!
Felhelyezni nagyon egyszerű, felteszed addig amég enged és ha felálsz akkor már nem szabad érezned.
Én ülve szoktam! Guggolva még nem próbáltam!
Szívesen!
Aztán majd írj milyen volt a kirándulás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!