Sumetrolim felfázásra?
Figyelt kérdés
Ti mit szoktatok kapni hólyaghurutra, és mennyi ideig kel szedni? Szedtem egy doboz ciprinolt, és most 2 hét után kitenyészett korokozó, amire sumetrolimot kaptam. Nem szívesen szedek gyógyszereket. 35 éves vagyok, és még sosem volt ilyen problémám.2012. okt. 20. 13:45
1/5 anonim válasza:
Szedd be nyugodtan sőt fontos végigszedni. Az nagyon jó ha célzottan a kitenyésztett kórokozóra kaptad. Nálunk a kutya sem törődik a célzott kezeléssel.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy ez nemis igazi antibiotikum. Ez mit jelenthet?
2012. okt. 20. 15:05
3/5 anonim válasza:
Én az idősebb korosztályhoz tartozom, de mindig ezt adták gyulladásos folyamatra.
4/5 anonim válasza:
szerintem jó a szumetrolin,azt mondják az ne olyan erős, én nem tudom, de ha ezt írták fel, szedd nyugodtan. Ha jól emlékszem a papírjára rá is van írva hogy arra is jó.szedd végig, ez fontos, mert gyakori jelenség hogy visszatér a felfázás, ha ennek legcsekélyebb jelét érzed, szedhetsz rovatinexet és igyál sokat. a rovatinex megelőzésre is jó (enyhe vizelethajtó hatása van, gyorsabban ürül a vizelet, a bacinak nincs annyi ideje elszaporodni)és/vagy szedhetsz nagy mennyiségű c vitamint (500mg) ez elsavasítja a vizeletet, amit a bacik nem szeretnek. (mindezt nem antibiotikum helyett, főleg ha heveny hurutról van szó) jobbulást:)
5/5 mubby23 válasza:
monural por.. vízben kell ugye feloldani. de csak estére ajánlom mert érdekes mellékhatásai vannak vagyis kicsit szédülsz meg nekem hányingerem szokott lenni de amúgy szerintem egyik legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!