Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez így mennyire volt higiénikus?

Ez így mennyire volt higiénikus?

Figyelt kérdés
sziasztok. tegnap reggel 9-10 körül zuhanyoztam és akkor raktam be betétet mert menstruáltam.utána a barátnőmnél voltam este 8-ig. amikor hazaértem fáradt voltam mert sétálgattunk,stb ezért nem raktam be új betétet hanem ráragasztottam egy tisztasági betétet.amikor ma hazajöttem akkor kivettem azt a betétet és most csak az van benne ami tegnap reggel óta van bent.tudom hogy ez rossz de 'sokan' lakunk a házban és egyszerűen nem akarok zuhanyozni mert egyből elkezdenének kérdezősködni,hogy miért most zuhanyzok stb.(anyának nem mondtam el a dolgot mert már tud arról hogy menstruáltam és nem szoktam vele megvitatni az ilyeneket, de gondolom nem hiszi hogy nekem egyből rendszeres lett és eddig is sunyiban csináltam az ilyeneket)
2012. okt. 24. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen esetben /mármint ha menstruálsz már/ anyukád kéne,hogy a legfőbb bizalmasod legyen,vagy ha neki nem is mondanád el,ha van egy nővéred vele is megoszthatod,mért zuhanyzol többször,mint szoktál.Míg nem tampont használtam,hanem betétet,én is minden betétcsere után zuhanyoztam főleg az első napokban,mert nagyon véreztem és zavart,hogy ott lent mindenem véres marad,és az ott rámszárad,ha nem mosom le.

Ne kockáztass,mert most lehet,hogy ciki,hogy menstruálsz,de később az lesz a ciki,ha emiatt a hülyeséged miatt dokihoz kell futkároznod,mert nem voltál felelősségteljes!

2012. nov. 14. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!