sziasztok. tegnap reggel 9-10 körül zuhanyoztam és akkor raktam be betétet mert menstruáltam.utána a barátnőmnél voltam este 8-ig. amikor hazaértem fáradt voltam mert sétálgattunk,stb ezért nem raktam be új betétet hanem ráragasztottam egy tisztasági betétet.amikor ma hazajöttem akkor kivettem azt a betétet és most csak az van benne ami tegnap reggel óta van bent.tudom hogy ez rossz de 'sokan' lakunk a házban és egyszerűen nem akarok zuhanyozni mert egyből elkezdenének kérdezősködni,hogy miért most zuhanyzok stb.(anyának nem mondtam el a dolgot mert már tud arról hogy menstruáltam és nem szoktam vele megvitatni az ilyeneket, de gondolom nem hiszi hogy nekem egyből rendszeres lett és eddig is sunyiban csináltam az ilyeneket)
Miért? Nem lett egy nap kétszer zuhanyozni? Megmondod, hogy csak, mert...
2012. okt. 24. 15:06
3/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de ahhoz, hogy betétet cserélj, még nem kell zuhanyozni. Pl. sokan tudod iskolában meg munkahelyen is képesek betétet cserélni, nem értem... egyszerűen bemész a toalettre és kicseréled. Másrészt azt sem értem mennyivel kevesebb meló ráragasztani egy tisztasági betétet, mint kivenni a régit és berakni egy újat, kb egy plusz mozdulat. Nem tudom mondták-e már, hogy egy bugyi az nem egyenlő egy betéttel, nyugodtan cserélgetheted sűrűbben napközben, mert ez gusztustalan, nem is akarom elképzelni mennyire penetráns szagod lehet egy ilyen akció után. Ráadásul a napi egy mosdás az alap, még egy férfinak is, nemhogy egy nőnek ha menstruál! Ahogy elnézem, te már másfél napja nem fürödtél, szóval ha rákérdeznek miért fürdesz akkor ott nagyon nagy baj van.
A kérdésedre válaszolva nem hogy nem higiénikus, hanem egyenesen igénytelen amit csinálsz.
2012. okt. 24. 15:21
4/11 anonim válasza:
Jézusom! Remélem tudod,hogy komoly fertőzéseket tudsz így összeszedni! örülhetsz ha most nem kapsz el semmit! A betétet rendszeresen kell cserélni min.2 óránként,de vérzés függő! Nem értem azt se,hogy honnét szedted,azt ,hogy minden cserénél fürdeni kell! Jobban járnál,ha beavatnád az anyukádat,lehet kicsit felvilágosítaná a most még igen csak homályos felfogásodat! Nem mellesleg ajánlom figyelmedbe a biológia órákat is! Majd kapsz egy jó kis vérfertőzést aztán csak pisloghatsz!
2012. okt. 24. 16:31
5/11 anonim válasza:
A vérfertőzés teljesen más :D
2012. okt. 24. 16:33
6/11 anonim válasza:
Most már úgyis mindegy, de legközelebb ilyet ne csinálj!
2012. okt. 24. 16:39
7/11 anonim válasza:
Bocsi nem vérfertőzést akartam írni! Teljesen máshol jár az agyam :) sima bakteriális fertőzést és gombát akartam írni! A hasgörcseim már megbolondítanak teljesen :(
2012. okt. 24. 16:40
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem higiénikus.
Vegyél intim törlőkendőt, nem kell minden betétcsere után zuhanyozni. Basszus a betétet 4-6 óránként cserélni kellene, téged nem zavar??? Bepállik, aztán jól elkapsz valami fertőzést...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!