Egyszer használatos gumikesztyű mennyire higiénikus?
Attól függ hogy van tárolva.
Mivel a hüvely sem steril azért nem kell abszolút sterilizálni a dolgokat.
Egyébként sztem az is bőven elég ha lenyírod a körmöd, vagy kikörömkefézed, és 2x-3x jó melegvízzel, szappannal tisztességesen kezet mosol.
Vagy aplikátoros tampon, de figyelmeztetlek, hogy az is csak ipari tisztaságú, a gépek utántöltésénél a munkások összefogdoshatják az alapanyagot, és az applikátort is.
Sima 1x használatos szerintem nem olyan jó megoldás.
Inkább használj kézfertőtlenítő gélt és kendőt. Az sokkal hatásosabb.
Viszont csak most olvastam a második hozzászólását. Egyáltalán nem igaz amit a tamponokról írt. Kötelezően sterilizálva vannak. Nem fertőtlenítve. Sterilizálva.
És senki sem nyúlhat hozzá. Nagyon szigorú szabályok vannak (dolgozott ismerősöm ilyen gyárban). Már a bedobozolt tamponokhoz is csak kesztyűvel lehet nyúlni és ha bármilyen szennyezés éri a dobozt kirúgják a munkást.
Azoknak a tisztaságában nyugodtan meg lehet bízni.
ma 15:28
Maradjunk annyiban, hogy 1 évet lehúztam a Csömöri tampongyárban.
Te jártál már a kapun belül? ;)
Sterilizálva, ja persze...
Én pedig gumikesztyű csomagoló üzemben dolgoztam... ej...ej... hát mit mondjak? Nem, inkább nem mondok semmit. :))
Vegyél fertőtlenítő folyadékot vagy kendőt, de kapni már spray verziót is. Szerintem ezzel érsz a legtöbbet, ezzel tamponhasználat előtt és után is meg tudod "mosni" a kezedet.
ma 15:38
Melyikben, hol mikor?
Én Procter & Gamble Higgínett, és Tampax tamponokat meg allways betéteket gyártottam, ha kell még a felépítését is leírom neked + az anyagok nevét, jellegét.
Ja és még annyit, hogy gumikesztyűvel elég kellemetlen lehet felrakni a tampont, ugyanis ez nem egy csúszós anyag. (max. ha megnyálazod, de akkor most milyen higiéniáról beszélünk?)
És a legtöbb kesztyű tartalmaz egy finom port, amit műtét előtt lemosnak a sebészek a felületéről, de neked okozhat kellemetlenségeket. (allergia, irritáció)
És hát mondom: nem csúszik. :P
Szerintem is kézfertőtlenítő, az majdnem 100%-os.
És a gumikesztyű felületéről a sebészek nem mosnak le semmit... Belül van sima egyszerű hintőpor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!