Mi lehet ez ott lent? L/20
Figyelt kérdés
tegnap este lefeküdtem aludni és éreztem hogy picit ég és éppenhogy, de viszket ott lent a nemiszervemnél. megnéztem semmit nem láttam rajta.
Kb egy és fél hónapja voltam együtt valakivel,de gumit használtunk...
igazából tényleg nem viszket rettentő mód, csak érzem,hogy valami nem stimmel... Most menstruáltam , három napja maradt abba.
Tegnap bevettem egy vastablettát (Maltofer) vashiányra. Talán ettől? Esetleg Dove tusfürdő? de mintha már használtam volna , vagy csak más illatút...
Segítség,mi lehet ez...
2012. okt. 24. 11:26
1/5 anonim válasza:
Majd a nőgyógyászod megmondja!
:)
2/5 A kérdező kommentje:
a nőgyógyim elutazott a hosszú hétvégére...és addig idegbajt kapok amíg haza nem jön!!!:(
2012. okt. 24. 11:28
4/5 anonim válasza:
Tényleg lehet a tusfürdő a ludas! Én például az Adidas tusfürdőre vagyok allergiás,kiütéseim lesznek tőle és viszketek! Cseréld le és ha elmúlik a problémád akkor nincs semmi baj!
5/5 anonim válasza:
A Dove miatt lehet, nekem szinte marta a bőrömet, amikor egyszer azzal mosakodtam. Használj intim lemosót (nem érdemes a legdrágábbat venni), és ha nem múlnak el a panaszok egy hét alatt, irány az orvos. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!