Hogy mondjam el anyunak?
Figyelt kérdés
megjött de nem tom h hpgy mondjam el anyunak. tökre jó a viszpnyunk de azért ez elég kellemetlen téma. nyáron is csk annyit beszéltünk erről h ne ijedjek meg. heeelp 12/l2012. okt. 23. 23:39
11/12 anonim válasza:
mit paráznak egyes,úrissenn -.- én is úgy terveztem hogy nem mondom el,de muszáj volt,merthát nem volt betétem és feltűnő lett volna,ha anyáéból fogynak.. annyit mondtam (úgyis vásárolni mentek): anya,majd vegyél nekem betétet.
ő:miért,megjött? Oo
én:ahham. majd meg kellett mutatnom. olyan nagy dolog ez így végigolvasva?
12/12 anonim válasza:
Nem is tudom, hogy tudnád előle eltitkolni. :)))) Nekem reggel jött meg annó, az első, akihez futottam, anyukám volt, pedig nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk, de akkor is ő az, akiben a legjobban megbíztam. Lánykák, miért féltek attól, aki életet adott Nektek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!