Hi. Tii hogyan lazultok el a nogyogyasznal? Ellazultok egyaltalan h ne fajjon?
Én is elég megalázónak érzem az egész szituációt, de nekem női dokim van, így azért elviselhetőbb az egész.
Mindig arra gondolok, hogy időnként ő is megfordul nőgyógyásznál mint most én és akkor valószínűleg neki sem kellemes ez.
Nekem nem tart a manualis vizsgalat egy percnel tovabb. Ram akkor szol, amikor emelgetem a fejem ez nezni szeretnem mit csinal, igy feszul a hasfal.
Probalj ki egy masik dokit, lehet hogy egy masiknak szimpatikusabb a hozzaallasa.
Utsó,
miért nem emeli feljebb a támlát?
igen... olyat mi az anyjának mond h "jó feszes" ?
Nem tudom már hányadik vagyok, aki írta, hogy az a megalázó ha leköpnek... -jobb nem jutott eszembe... bocs.. :D
Na lényeg a lényeg, hogy nekem is kijutott egyszer egy doki, aki azt hitte kb h azért megyek hozzá hogy NEKI MAGAMAT mutogassam.. éreztem hogy másképpen nyúl hozzám mint eddig a többiek.. aztán első blikkre megállapított hogy nem kellene annyit cserélgetnem a zsexpartnereimet -soha életemben nem voltam nála, nem tettem ilyen jellegű megjegyzést amiből ezt leszűrhetné, és szó nincs ilyenről..- végül a húgyúti fertőzésemre adott vmi vackot és elküldött. Félre kezelt. Vesemedence gyúlladás és véres pisi lett belőle.
Mindehhez a fickó egy undorító állat volt. Azóta folyamatosan mondom ott a nőknek hogy mi történt és miújság és igyekszem lebeszélni őket róla...
De ez egy eset volt. És továbbra is úgy tudom be az általános vizsgálatot mint egy rutin szituációt...Máshoz járok, az normális, megbeszéljük h mi a teendő és kész. Megyek.
Válts orvost.
Szerintem minden 30 feletti nőnek meg volt a saját "undoritó állata".
Aki nem találkozott ilyennel, az szerencsés.
Olyan hülye székek vannak ott, komolyan
Nem tudom ki találhatta föl -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!