Attol felek, hogy terhes vagyok. Meg sosem voltam nogyogyasznal, de most elmegyek. Hogy allapitja meg, hogy az vagyok-e, milyen vizsgalatot vegez? Es mit mondjak egyaltalan?
Így:
Jó napot kívánok, késik a havi szokásos(mert hamarább ne is menj, akkor még nem látja), és jó lenne kideríteni, miért.
Innentől:
Felülsz a bakra, és egy belső utrahangos géppel(ami férfi nemiszerv alakú legtöbbször) megvizsgál. Nem fog fájni, hisz ha terhes vagy, akkor már nem vagy szűz, és akkor nem tud fájni. Ő már látni fogja, hogy mi a helyzet.
Nyugi, ha nem vagy tapasztalt, azt is megérti, ha gagyogsz, lenyugtat, hogy el tudd mondani, amit akarsz.
Sok sikert!
Elöször is csinálj egy tesztet! Ha az pozitiv akkor menj dokihoz! Mond el neki hogy nem betegedtél meg és pozitiv teszted lett! Ő valószinüleg csinál egy hüvelyi ultrahangot amiből biztossat tudhatsz!
Ha nem lesz pozitiv a teszt akkor is ajánlom a dokit mert évente 1 alkalom nem árt!
Én ezt nem értem,nekem nem csináltak semmi ilyesmit. Nekem mikor késett és volt egy pozitív tesztem,megkérdezte mi a panasza,mondtam hogy késik 2 hete és van pozitív tesztem. Le se kellett vetkőzni,a hasam se vizsgálta meg csak rendes UH-ra küldött.
Csak azért írtam le,mert,mint látod nem mindig csinálnak hüvelyi UH-ot,meg ilyeneket(csak hogy meg ne ilyedj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!